Assegurança dental, com funciona?

Coneix aquí algun dels detalls de les assegurances dentals, com funcionen i com pots contractar-ne una

Encara que sigui una qüestió de pura necessitat, els tractaments dentals i les visites al dentista estan excloses en molts casos de les assegurances bàsiques de salut. I la Seguretat Social, per exemple, et cobrirà operacions i intervencions importants, però no qüestions tan necessàries com revisions, neteges o ortodòncies (per a més informació, pots consultar el programa de salut bucodental de la Seguretat Social al web del Ministeri de Sanitat). Per això, una assegurança dental privada no només pot ajudar-te a cobrir aquestes despeses, sinó a més a accedir a una xarxa de professionals de primera categoria.

Entre l'oferta d'assegurances de BBVA, l'Assegurança BBVA Més Salut de BBVA Seguros i Sanitas et permet en aquest sentit accedir al quadre mèdic de Sanitas i gaudir d'una cobertura de primera per a qüestions dentals. Amb una variada oferta de modalitats, aquest pot ser, sens dubte, el producte que estaves buscant per a la teva salut bucal, sobretot si ja ets client de BBVA.

Bàner superior Assegurances BBVA Bàner superior Assegurances BBVA
Descobreix les Assegurances BBVA
El que més valores mereix la millor protecció.

Les ofertes de les assegurances dentals

Els problemes derivats de malalties a la boca i a les dents poden requerir intervencions de gran magnitud. Per això, és freqüent que en les assegurances ens trobem amb dues realitats constants: els períodes de carència i el catàleg de prestacions.

Els períodes de carència d'una assegurança dental són aquells terminis de temps en què el beneficiari de l'assegurança no pot accedir a la totalitat dels serveis oferts. Aquest fet fa més que aconsellable contractar una assegurança dental abans de patir un problema, ja que si ho fas quan ja tens molèsties bucals podria donar-se el cas que algunes de les atencions més essencials no estiguessin cobertes si no fa cert temps que ja estàs assegurat. A BBVA Més Salut, tanmateix, els clients no tenen carències ni preexistències en la cobertura dental.

I què em cobreix una assegurança dental? Aquesta pregunta se la formulen tots els assegurats, sobretot quan necessiten un tractament. Ara bé, sempre és bo conèixer a priori què ofereix cada asseguradora per no endur-se sorpreses d'última hora.

Les cobertures que generalment cobreix una assegurança dental són les següents:

 • Odontologia preventiva: consulta d'odontologia general per a exploració i diagnòstic, neteja de boca o consulta en cas d'urgència.
 • Proves diagnòstiques: radiografies, ortopantomografia (panoràmica), cefalometria, fotografies o diapositives, tomografia axial computada (TAC dental), estudi radiològic per a ortodòncia, etc.
 • Intervencions quirúrgiques: extraccions, cirurgia oral menor, cirurgia preprotètica o d'ortodòncia, etc.
 • Altres cobertures: ajudes per a ortodòncies o implants, serveis d'atenció a l'estranger, tractaments de correcció bucal, etc.

Així funciona una assegurança dental

El funcionament de les assegurances dentals varia fonamentalment en funció de cada producte contractat. Per això, sempre és bo, a l'hora de considerar com funciona una assegurança en qüestió, analitzar el producte en si que t'interessi.

En el cas de la pòlissa BBVA Més Salut, la cobertura dental està inclosa, no és opcional. BBVA Més Salut és una assegurança mèdica privada amb cobertura a tot el territori nacional que et permet accedir a més de 40.000 professionals i més de 1.200 centres mèdics de Sanitas.

Contractant aquesta assegurança tens automàticament el paquet Sanitas Dental 21, que és un producte que et dona accés a tots els centres odontològics de la xarxa dental de Sanitas. És a dir, si et decideixes per aquesta assegurança, totes aquelles visites que facis a aquests centres odontològics funcionaran igual que quan vas al metge:

 • Cerca al web, a l'app o al catàleg la llista de clíniques dentals concertades.
 • Tria la que més t'agradi o la que més et quadri.
 • Sol·licita una cita i ves-hi en persona amb la teva targeta d'assegurat.
 • Acudeix a la consulta gratuïta amb un professional de la salut i rep el teu diagnòstic.

En molts dels casos, atès que la cobertura de l'assegurança cobreix més de 30 serveis, no hauràs de pagar res pel teu tractament. Si es tracta d'algun d'aquests, concerta una nova cita i deixa't tractar quan tinguis un forat!

En cas que el tractament que necessitis sigui especial i quedi fora de les cobertures de la pòlissa, no et preocupis, perquè en aquest cas a la clínica et faran un pressupost per finançar la intervenció. En aquest tipus de tractaments, la cobertura dental de la pòlissa BBVA Més Salut t'ofereix fins a un 21% de descompte en la resta de tractaments respecte al preu mitjà de mercat.

Així mateix, l'app de BBVA Salut t'ajudarà a controlar tot el que té relació amb la teva assegurança. Entre els seus avantatges més destacats, pots trobar:

 • Processos de citació ràpids i intuïtius.
 • Visites al dentista sense necessitat de portar la targeta física
 • Consultes de resultats mèdics.
 • Enviament de consultes mèdiques a altres metges del quadre.
 • Consulta de rebuts i copagaments.
Bàner central Assegurances BBVA Bàner central Assegurances BBVA
Coneix les nostres assegurances
I tria la que s'adapti més bé a les teves necessitats.

La cobertura de l'assegurança dental i el seu preu

Decidir-te per la cobertura dental de la pòlissa Assegurança BBVA Més Salut és posar els teus problemes de boca en bones mans. No només tindràs accés al quadre mèdic de Sanitas a un preu molt competitiu, sinó que a més, si ets client BBVA Salut, podràs disposar d'excel·lents descomptes i avantatges.

Segons l'opció que decideixis, podràs estalviar en la teva quota mensual una quantitat notable de diners, per exemple, escollint la modalitat de copagament, un sistema pel qual pagant una quantitat mínima per consulta es redueix la mensualitat.

 • En el cas de contractar BBVA Més Salut Essencial, tindràs una modalitat amb les mateixes cobertures que BBVA Més Salut, però amb un quota inferior. Ara bé, per cadascuna de les consultes al dentista hauràs d'abonar 3 €.
 • Si això no t'interessa, pots contractar el paquet BBVA Més Salut amb la modalitat “sense copagaments”, que és el producte adreçat a tots aquells que no volen fer cap desemborsament addicional per anar al metge.

I sobre la vinculació? Per bé que ser client de BBVA és avantatjós per contractar l'assegurança, no és una condició indispensable. Per contractar la teva pòlissa i la teva assegurança dental, només has d'emplenar un senzill qüestionari mèdic i, si és necessari, respondre una enquesta mèdica per telèfon o assistir a un reconeixement mèdic.

En funció de les teves necessitats i de la teva situació, per tant, hauràs de triar entre un paquet o un altre. Sigui com sigui, no deixis de fer els teus números i d'analitzar els detalls que més t'interessin. A bbva.es trobaràs una extensa pàgina dedicada als seus programes de salut, així com una relació de cobertures i copagaments per a cadascun dels models. Així mateix, aquí també podràs sol·licitar directament una primera valoració indicant només algunes dades personals.

Una altra manera d'estalviar encara més diners és agrupar l'assegurança dental juntament amb altres al BBVA Pla EstarSeguro. Gràcies a aquest pla, pots estalviar fins a un 15% en funció de les assegurances que agrupis i gaudir d'avantatges com el pagament mensual fraccionat sense recàrrecs.

No deixis passar l'ocasió d'aconseguir una assegurança dental de qualitat amb BBVA per estalviar-te ensurts davant de possibles imprevistos!

CTA Assegurances BBVA CTA Assegurances BBVA
Assegurances - També podria interessar-te Assegurances - També podria interessar-te

També et podria interessar

 • T'expliquem les característiques d'una assegurança de renda vitalícia i quins són els seus avantatges.
 • Donada l'obligació de reparar danys que has causat a uns altres, una assegurança de responsabilitat civil pot ser necessària.
 • T'expliquem el seu funcionament, les seves claus i com pots identificar quina s'ajusta a les teves necessitats.
Assegurances - Eines Assegurances - Eines

Eines d'assegurances

 • Fes el teu propi exemple amb les teves actuals assegurances i descobreix quant podràs estalviar si decideixes incloure-les en el Pla EstarSeguro BBVA.