Cercador d'oficines de BBVA

BBVA té una de les xarxes d'oficines i caixers més àmplies d'Espanya. En total, té més de 1.800 oficines repartides per tota la geografia nacional i més de 4.500 caixers automàtics per oferir un servei integral als nostres clients. Si n'ets client, no pagaràs comissions en cap dels nostres caixers.

A BBVA disposem d'una àmplia xarxa d'oficines perquè pugueu gestionar totes les vostres operacions. Però volem anar més enllà; per això estem implementant nous serveis a les nostres oficines per millorar la vostra experiència i oferir-vos sempre un tracte de qualitat:

  • Gestor General de Cues, per optimitzar els vostres tràmits i reduir els temps d'espera a l'oficina.
  • Gestor Identificador de Clients, perquè sempre sigueu atesos per la persona idònia segons l'operació que vulgueu fer.

La nostra xarxa de 4.500 caixers BBVA us donen l'autonomia que necessiteu per poder fer les vostres operacions d'una manera més senzilla, més personalitzada, més ràpida i més segura. Trobeu el vostre caixer més pròxim i descobriu totes les gestions que podeu fer des dels caixers BBVA. Vegeu la taula d'operacions.

A més, en el nostre afany per innovar, la nova navegació dels nostres caixers facilitarà la realització de les operatives habituals i oferirà noves funcionalitats i serveis.

Avantatges:

  • Unifiquem el disseny i el fem similar a bbva.es i aplicacions mòbils. Perquè la navegació sigui la mateixa independentment del canal que s'utilitzi.
  • Millores d'accés i navegació, ja que ara és possible accedir als caixers i operar-hi amb les claus de bbva.es.
  • Noves funcionalitats i serveis, com ara compravenda de valors, cancel·lació de targetes per robatori o extraviament, possibilitat de selecció de tipus de bitllets (20 o 50 euros) en la retirada d'efectiu...
  • I per descomptat, mantenint els exigents nivells de seguretat de BBVA.