Com fer pagaments amb el mòbil

Portes el mòbil? Llavors, portes diners!

Deixa enrere l'efectiu i fes els teus pagaments amb el mòbil.

 • Fes pagaments amb el mòbil sense treure la cartera.
 • Controla tots els teus pagaments des de l'aplicació de BBVA.
 • Activa el servei de notificacions per rebre'n una cada vegada que paguis.

Què és Pagar amb el teu mòbil?

 • És oblidar-te d'efectiu, cartera i targetes.

  Portar diners a sobre ha passat a la història. Amb BBVA tens a la teva disposició diverses opcions per pagar les compres amb el mòbil. Tria la teva i gaudeix de tots els seus avantatges.

  El pagament es fa al moment. És còmode i segur perquè, a l'instant, reps una notificació amb els detalls de la compra, si actives el servei de notificacions de l'aplicació de BBVA. Encara no ho has provat? Fes-ho i revoluciona la teva manera de pagar gràcies al teu mòbil!

Com pagar amb el mòbil

 • Tot seguit t'expliquem les diferents formes que tens de pagar amb el mòbil:

  El teu mòbil és Android?

  Si tens un mòbil amb sistema operatiu Android, pots pagar en botigues amb TPV contactless. Per activar el servei de pagament mòbil, entra a la "Posició global" de la teva app BBVA, selecciona la targeta i configura-la per pagar amb Google Pay. 

  Si ho prefereixes, pots baixar al telèfon l'app Google Pay, afegir les targetes BBVA i decidir amb quina d'elles vols pagar. Més informació sobre Google Pay.

  El teu mòbil és Samsung?

  Afegeix les teves targetes BBVA i comença a fer les teves compres en qualsevol establiment que accepti pagaments amb contactless. Més informació sobre Samsung Pay.

  Tens un iPhone?
  Llavors, també pots pagar amb el mòbil en botigues amb TPV contactless. Abans de fer-ho, afegeix la teva targeta BBVA i ja estaràs preparat. Més informació sobre Apple Pay.

El teu banc al mòbil amb l'aplicació de BBVA

També et podria interessar