Prova BBVA SENSE ser client

L'amor a primera vista no està fet per als bancs

Per això, no cal ser client de BBVA per utilitzar l'app de BBVA. Comencem sent amics, prova-la i, qui sap, potser te n'acabaràs enamorant amb el temps.

Tot això sent només amics

 • Sense ser-ne client i gratis

  Només has de ser usuari. Crea'l en menys d'1 minut.
 • Una app, tots els bancs

  Agrega els teus comptes i targetes d'altres bancs per gestionar i controlar de manera més fàcil i clara els teus diners.
 • Simplifica el teu dia a dia

  Consulta de manera ordenada per categories els teus ingressos i les teves despeses per millorar els teus pressupostos.

Amb aquestes funcionalitats, potser t'agradem una mica més

 • Comprar o llogar? A quin preu? T'ajudem amb més informació perquè prenguis millors decisions amb Valora Casas.
 • Calcula el que t'importa, com el teu salari, el teu consum de gasolina, etc.
 • Controla tots els teus comptes i productes i gestiona tots els teus bancs des d'un sol lloc amb el Servei d'Agregació.

A més, tindràs accés a un lloc per aprendre i inspirar-te

Gaudeix de tot el contingut d'Aprendemos Juntos, el nostre projecte d'educació per a una vida millor, sense necessitat de ser client i amb funcionalitats exclusives com poder seleccionar per temes com psicologia, ciència o salut, i veure els vídeos més recents i populars de cada categoria.

Sempre podràs comptar amb la seguretat de BBVA

Protegirem sempre les teves dades quan afegeixis els teus altres bancs i utilitzis les teves pròpies claus, perquè el servei d'agregació compleix la Directiva Europea de Serveis de Pagament (PSD2).

I podràs disposar de descomptes que t'acabaran d'enamorar

Accediràs a promocions en tecnologia, restaurants, viatges, moda...

Què, ens agafem la mà?

Si has de tramitar una herència, t'acompanyem
Volem ajudar-te en els moments més delicats. Per això, creant el teu usuari a l'app BBVA també podràs tramitar la teva herència mitjançant un procés senzill i 100% digital.

Necessites més informació?

*BBVA Valora és un servei del Grup BBVA que està constituït per cinc eines: quant pot valer, com és el barri (titularitat de Madiva Soluciones S.L.), com fer els teus números, despeses de casa teva i Comprar o Llogar (titularitat de BBVA S.A.).

**El Servei "Promocions en comerços del teu interès" és prestat per BBVA SERVICIOS SAU ("BBVA SERVICIOS") amb domicili a Madrid, carrer Azul 4, CP: 28050 i CIF A28486660. Per a les incidències relacionades amb aquest servei, et pots adreçar al telèfon d'atenció al client 918 360 396.