Prova BBVA SENSE ser client

Fes servir l'app de franc i coneix-nos de mica en mica

L'amor a primera vista no està fet per als bancs. Per això, pots provar l'app BBVA de manera gratuïta i sense ser client. I, qui sap, potser t'acabes enamorant.

Això és el que et donem sent només amics

 • Una app per a tot

  Pots agregar els teus bancs i controlar els teus productes financers des d'un mateix lloc.
 • Informació que t'ajudarà

  Amb els resultats de les nostres calculadores i simuladors, encertar serà més senzill.
 • Sense compromís

  Provar l'app és gratis de veritat, només has de crear el teu usuari.

Eines que faran la teva vida més fàcil

Servei d'agregació, per controlar les teves finances d'un cop d'ull

Amb aquesta funcionalitat, podràs tenir una visió global de tots els teus comptes. Per fer-ho, segueix aquests 3 passos:
 • Connecta la informació dels teus bancs amb l'app (i desconnecta-la quan vulguis).
 • Consulta l'estat dels teus comptes, de les teves targetes i d'altres productes financers, sense sortir de BBVA.
 • Decideix des de quins comptes fer les teves operacions, per exemple, segons el saldo que tinguin.

I altres funcionalitats per prendre les millors decisions

Et donaran informació útil i t'ajudaran a decidir millor
 • BBVA Valora: podràs conèixer el preu de la casa que vols, analitzar un barri, saber si et convé comprar… També pots descobrir per quant podries vendre el teu cotxe o la quota en comprar-ne un de nou.
 • Calculadores: coneix el sou net mensual o brut anual que guanyaries a la teva nova feina i calcula el consum de combustible per a un viatge concret o el que gastes a l'any.
 • Simuladors: necessites demanar un préstec o estàs pensant a comprar una casa? Simula la quota que pagaries i decideix quina és la millor solució financera per a tu.

I ara, comparteix despeses amb qui tu vulguis

Heu fet un pla junts i toca fer comptes? Amb l'app també pots crear grups i compartir les teves despeses amb familiars o amics, siguin o no de BBVA.

Experiències úniques que t'enamoren

 • Tindràs accés a ofertes exclusives per als teus viatges, sopars, espectacles, roba i molt més. Accedir-hi i començar a gaudir-ne és tan senzill com crear el teu usuari a l'app BBVA.
 • Tens accés a tot el contingut d'Aprendemos Juntos, el nostre projecte d'educació per a una vida millor. A més, amb funcionalitats per personalitzar la teva experiència, com selecció de temes o diferents filtres.

A més, t'acompanyem quan més ho necessites

Has de gestionar l'herència d'un ésser estimat? T'orientem i guiem durant el procés, siguis o no de BBVA. Pots demanar el servei de forma digital, creant el teu usuari o a través de qualsevol oficina.

I tot això fent que et sentis segur

A l'hora de crear el teu usuari, et demanarem les dades estrictament necessàries i només les utilitzarem amb aquest fi. A més, protegirem les teves claus quan afegeixis els teus altres bancs, perquè el Servei d'Agregació compleix amb la Directiva Europea de Serveis de Pagament (PSD2).

Què, ens agafem la mà?

Només necessitaràs uns minuts per crear el teu usuari i començar a gaudir de l'app BBVA

Necessites més informació?

*BBVA Valora és un servei del Grup BBVA que està constituït per cinc eines: quant pot valer, com és el barri (titularitat de Madiva Soluciones S.L.), com fer els teus números, despeses de casa teva i Comprar o Llogar (titularitat de BBVA S.A.).

**El Servei "Promocions en comerços del teu interès" és prestat per BBVA SERVICIOS SAU ("BBVA SERVICIOS") amb domicili a Madrid, carrer Azul 4, CP: 28050 i CIF A28486660. Per a les incidències relacionades amb aquest servei, et pots adreçar al telèfon d'atenció al client 918 360 396.