Si et sona familiar, compta amb BBVA

NIVELL DE RISC
1/6

Aquest número és indicatiu del risc del producte, sent 1/6 indicatiu de menor risc i 6/6, de major risc.

BBVA està adherit al Fons de Garantia de Dipòsits d'Entitats de Crèdit d'Espanya. La quantitat màxima garantida és de 100.000 € per la totalitat de dipòsits constituïts al BBVA per persona.

Per què els va bé tenir la seva pròpia targeta i la seva app BBVA?

I el millor? Tingui l'edat que tingui, no us costarà res

Targeta Aqua Dèbit per a Menors

Sense comissió d'emissió ni manteniment.

Per Bizum i transferències

Transferències des de bbva.es, app BBVA o caixers, dins l'Espai Econòmic Europeu.

Per pagaments amb targeta en divisa

I per retirar efectiu fins a 3 vegades al mes a caixers fora d'Espanya.

Els teus dubtes i els de moltes famílies

És important que coneguis i entenguis els documents que posem a la teva disposició abans de la contractació d'aquests comptes. Pots consultar-los aquí:

IP Compte Online per a Menors: document amb la informació precontractual, que detalla les condicions entre BBVA i el titular del compte.

FID Compte Online per a Menors: document informatiu sobre les comissions aplicades per la utilització dels principals serveis associats al compte de pagament.

IP Compte Estalvi Metes per a Menors: document amb la informació precontractual, que detalla les condicions entre BBVA i el titular del compte.

IP Targeta Aqua Dèbit per a Menors: document amb la informació precontractual que detalla les condicions entre BBVA i el titular del compte.

També pots consultar la llista de serveis més representatius associats a un compte de pagament.

Perdem junts la por a les finances

Tenir bons hàbits financers els ajuda a enfrontar-se al món i assegura el seu benestar en el futur. Hem creat aquestes píndoles per ajudar-vos a construir la seva relació amb els diners. Com més aviat comenceu, millor.
 • Pròximament
 • Pròximament
 • Pròximament

Concurs finalitzat

Moltes gràcies a tots els participants!! MasterChef ja s'ha posat en contacte amb els guanyadors per informar-los de quin és el seu premi i ja l'estan gaudint.

Concurs finalitzat el 30/06/2024

Ajuda'l a convertir-se en el pròxim aspirant a MasterChef Junior

Té de 8 a 17 anys? És hora de demostrar el seu talent. Només cal cuinar una de les receptes que proposem i podrà guanyar una plaça en els campaments MasterChef o participar en el càsting presencial final de la pròxima edició de MasterChef Junior!

Ja teniu foto de la recepta?

Per enamorar el jurat, haureu de seguir aquests passos

1. Cuinar una de les tres receptes de l'app MasterChef World

Les receptes estaran explicades en detall a la secció The Kitchen de l'app. Només heu de triar-ne una i replicar-la pas a pas. Quina us surt més bé?

 • Tallarines de carbassó a la carbonara.
 • Filet de vedella en suc de vi negre amb verduretes tornejades. 
 • Maduixes en textures.

2. Fer una foto del resultat i compartir-la a Instagram

Perquè puguem comprovar com de bé ha quedat la recepta, haureu de fer una foto i compartir-la en un post d'Instagram.

No us oblideu d'etiquetar @bbva_espana i @masterchef_es i incloure-hi el hashtag #BBVAyMCJunior

3. Emplenar el formulari i afegir-hi la foto de la recepta

Finalment, només faltarà emplenar el formulari i adjuntar la foto. L'enviarem al jurat de MasterChef perquè seleccioni les receptes guanyadores.


Ja teniu foto de la recepta?

Si la vostra recepta guanya, us emportareu un d'aquests premis

 • De 8 a 12 anys

  3 de les millors receptes podran guanyar un passi directe al càsting presencial del programa sense passar per les fases eliminatòries. Aquí, els aspirants es disputaran un lloc per participar en la pròxima edició de MasterChef Junior 11.
 • De 8 a 17 anys

  10 de les millors receptes podran guanyar una plaça en un dels 6 campaments que hi ha per tot Espanya. Podran aprendre a cuinar amb professors experts, es divertiran amb diferents activitats i podran conèixer exconcursants del programa!

Informació legal

© 2024, Shine Iberia S.L. MasterChef i el logotip de MasterChef són marques registrades de Shine Limited utilitzades sota llicència. Tots els drets queden registrats.

© CRTVE SME, 2024

Aquest Concurs és organitzat per SHINE IBERIA, S.L.U. com a responsable del tractament. Banco Bilbao Vizcaya Argentaria, S.A. recollirà la seva informació mitjançant aquest formulari per nom i compte de SHINE IBERIA S.L.U. en qualitat d'encarregat del tractament. El concurs i la teva participació en aquest seran gestionats per SHINE IBERIA, S.L.U. d'acord amb les bases legals a què podràs accedir en aquest formulari.