App BBVA

Des de casa o on et trobis: contracta en línia, paga amb el mòbil, agilitza les teves gestions, contacta amb el teu gestor i fins i tot accedeix-hi des del teu smartwatch. Tot això i més, baixant l'app BBVA!
Vegeu vídeo

Vols saber com baixar l'app BBVA?

Si necessites una petita guia per baixar i començar a fer servir l'app BBVA, aquest és el teu enllaç. Consulta-la i sàpigues com aprofitar-la al màxim.

Contracta en línia sense passar per la teva oficina BBVA

Oblida't de desplaçaments! Amb l'app BBVA, gestiona les teves finances sense moure't del sofà i contracta fons d'inversió o fes aportacions a plans de pensions des del mòbil, validant mitjançant signatura electrònica les teves operacions.

Simplifica les teves operacions bancàries

A través del Servei Canvi de Banc BBVA, porta els teus ingressos, rebuts domiciliats i fins i tot el teu compte a una altra entitat i comença a gestionar els teus productes bancaris de manera senzilla i ràpida des de l'app BBVA: pagaments programats, servei d'agregació, metes d'estalvi, etc.

Més a prop teu

Parla amb el teu gestor, demana cita prèvia i torn de caixa digital, rep notificacions sobre els teus productes, ajuda't de l'assistent virtual Blue, etc. L'app BBVA t'ofereix noves vies de comunicació en línia per fer més fàcil el teu dia a dia.

Descarrega l'app de BBVA i treu partit de tots els seus avantatges

Sempre a l'última, amb l'app BBVA!

El teu banc al mòbil amb l'aplicació de BBVA

L'app que ja utilitzen més de 6 milions de clients

Líder europeu en banca mòbil per cinquè any consecutiu segons la consultora Forrester.
Amb l'app pots apagar i encendre les teves targetes, treure efectiu de caixers BBVA amb el teu mòbil, rebre notificacions a l'instant dels moviments del teu compte i molt més.