27 de juny

Dia de les Pimes

Celebra amb nosaltres el Dia Europeu de les Pimes.

Necessites més informació?

El 27 de juny se celebra el dia mundial de les microempreses i les petites i mitjanes empreses a tots els països membres de l'Organització de Nacions Unides.

Aquest dia va ser promogut per l'ONU el 6 d'abril de 2017 per reconèixer el paper d'aquestes empreses a l'hora de generar treball, impulsar l'economia i contribuir al desenvolupament sostenible.

Altres dates importants

  • El Dia del Vehicle Elèctric destaca la importància dels cotxes elèctrics en el creixement de la mobilitat sostenible, així com l'impacte positiu que aquesta té per a la conservació del medi ambient.
  • El Dia Mundial del Turisme és un esdeveniment organitzat per l'OMT (Organització Mundial del Turisme de les Nacions Unides) amb l'objectiu de donar a conèixer al món el paper del turisme, així com el seu impacte, a escala social, cultural, política i econòmica. 
  • El Dia de la Hispanitat commemora l'arribada de Cristòfol Colom a l'illa de Guanahaní; aquest fet es coneix com "el descobriment d'Amèrica" i serveix de primer contacte entre Europa i Amèrica.