Black Friday

Tens el finançament necessari per fer totes les teves compres del Black Friday

Aquest any 2023, el Black Friday s'ha celebrat el 24 de novembre.

Necessites més informació del Black Friday?

No. Els préstecs ràpids sense papers estan pensats per a les persones que actualment no disposen d'un compte a BBVA. Però recorda que, si vols beneficiar-te d'un 1% de reducció en el tipus d'interès, hauràs d'obrir un compte a BBVA i domiciliar la teva nòmina o pensió durant tota la durada del crèdit ràpid.

Altres dates importants

  • El Dia del Professor homenatja totes aquelles persones que s'encarreguen de l'educació dels estudiants. Aquesta celebració, que a Espanya té lloc el 27 de novembre, té com a objectiu principal reconèixer i valorar aquest ensenyament, així com exalçar el rol del mestre/la mestra.
  • Es coneix com a ciberdilluns el dilluns següent del Dia d'Acció de Gràcies als Estats Units, i que es fa després del "divendres negre". El primer ciberdilluns a Espanya va ser el 2012.
  • El Dia de la Informàtica, que se celebra el 9 de desembre, commemora l'important paper que aquesta disciplina ha desenvolupat en els segles XX i XXI a tot el món, perquè ha mantingut les persones interconnectades entre si i ha facilitat l'enviament de dades i informació entre elles.