12 d'octubre

Dia de la Hispanitat

Necessites més informació?

No. Els Préstecs Ràpids sense papers estan pensats per a les persones que actualment no disposen d'un compte a BBVA. Però recorda que, si vols beneficiar-te d'un 1% de reducció en el tipus d'interès, hauràs d'obrir un compte a BBVA i domiciliar la teva nòmina o pensió durant tota la durada del crèdit ràpid.

Altres dates importants

  • El Dia Mundial de l'Estalvi d'Energia se celebra el 21 d'octubre. El seu objectiu principal és conscienciar del valor que té la realització de petites accions amb les quals fomentar l'estalvi energètic.
  • Halloween és una festa de procedència cèltica que representa la tornada dels esperits dels morts al món dels vius. Se celebra la nit anterior al dia de Tots Sants i, amb el temps, la tradició s'ha anat transmetent a tot el món.
  • El Dia Internacional de l'Estudiant commemora la figura de l'alumne/a dins la comunitat educativa, així com la lluita en pro d'una educació lliure i per a tothom. La data oficial de la celebració, establerta per la Unió Internacional d'Estudiants, és el 17 de novembre.