Com funcionen les targetes de crèdit per a estudiants

Tenen unes característiques molt útils, pensades per satisfer les necessitats dels joves.

Els estudiants, principalment els universitaris, són un grup de la població amb unes particularitats concretes. Són majors d'edat però solen viure a casa dels pares, i els que s'han mudat per estudiar en una altra ciutat solen estar sustentats pels seus progenitors. Tenen despeses mensuals que han d'afrontar malgrat que la majoria no té una feina regular. Els bancs desenvolupen alguns paquets adreçats de manera exclusiva a ells, entre els quals hi ha les targetes de crèdit per a estudiants.

A l'hora d'analitzar les targetes de crèdit per a estudiants cal saber que, per bé que el seu mecanisme d'utilització és el mateix que el d'una targeta ordinària, aquestes presenten condicions especials.

Bàner superior Targeta Después Bàner superior Targeta Después
Targeta Después
Podràs ajornar les compres i utilitzar-la en més de 6.000 caixers.

Diferències entre una targeta de crèdit i una de dèbit

Una targeta de crèdit per a estudiants pot ser la primera targeta d'aquest tipus que es contracta, per la qual cosa és necessari explicar de manera breu les diferències entre les targetes de dèbit i les de crèdit. Només així el futur client sabrà quin producte s'ajusta millor a les seves característiques.

La principal diferència entre ambdós productes és la forma de pagament. Mentre que en les targetes de dèbit el pagament es carrega directament en el compte del titular, en les de crèdit es contreu un deute amb el banc que es pot saldar a finals de mes, a través d'un percentatge mensual estipulat o bé mitjançant una quota fixa. D'altra banda, les targetes de crèdit ofereixen la possibilitat de finançament pagant productes a terminis, és a dir, porten implícites un crèdit amb el banc. Aquesta és una opció que no inclouen les targetes de dèbit. Finalment, és habitual que una targeta de crèdit cobri interessos al titular en retirar diners a crèdit. 

Targetes Jove BBVA

BBVA sap que els joves són molt importants i per això ha dissenyat quatre targetes exclusives per a ells. Aquests productes estan dins la gamma Jove per a joves de menys de 30 anys. El catàleg de Targetes Jove BBVA consta d'una targeta prepagament, una targeta de dèbit i dues de crèdit.

A més, el Compte Jove és un compte sense comissió d'administració i manteniment que permet fer transferències sense comissions.

La targeta prepagament es diu “Targeta Jove Antes BBVA” i està pensada perquè pugui ser recarregada amb l'import just que es vulgui gastar. La targeta de dèbit és la “Targeta Jove Ahora BBVA”, per pagar en el moment de la compra amb els diners disponibles al compte.

Bàner Central Targeta Después Bàner Central Targeta Después
Targeta de crèdit BBVA
Ajorna les compres amb la targeta Después i accedeix a més de 6.000 caixers.

Pel que fa a les targetes de crèdit, es disposa de la “Targeta Jove Después BBVA”, que permet pagar les compres el mes següent de fer-les o a terminis. L'ajornament en els pagaments comporta el pagament d'interessos i comissions al banc.

Si vols saber més coses sobre les targetes de BBVA, consulta els detalls del catàleg a la secció de targetes de bbva.es.

CTA Targeta Después CTA Targeta Después
Targetes - També et podria interessar Targetes - També et podria interessar

També et podria interessar

  • T'expliquem com pots utilitzar aquest servei per treure diners d'un caixer sense portar una targeta a sobre.
  • A BBVA t'expliquem les diferències entre una targeta de crèdit i una de dèbit d'una forma clara i senzilla.
  • T'expliquem com ingressar diners en un caixer perquè puguis fer-ho sempre que vulguis.
Targetes - Eines Targetes - Eines

Eines de targetes

  • Coneix les característiques de cadascuna de les targetes que BBVA té per a tu gràcies a aquest comparador.