Com retirar efectiu en caixers automàtics sense targeta

És un servei que ens permet treure diners de caixers automàtics sense necessitat de disposar de targeta
Algunes entitats bancàries i plataformes en línia permeten fer retirades d'efectiu de caixers automàtics sense necessitat de tenir targeta de crèdit o dèbit. És un pas més en el desenvolupament de noves tecnologies que estan canviant la forma en què els usuaris interactuen amb els seus diners.
Bàner superior Targeta Después Bàner superior Targeta Después
Targeta Después
Podràs ajornar les compres i utilitzar-la en més de 6.000 caixers.
Aquest servei es pot utilitzar tant per enviar diners en efectiu a algun amic o familiar com per a facilitar que el mateix usuari tregui diners d'un caixer automàtic sense necessitat de tenir la targeta de crèdit o dèbit. En ambdós casos, aquest servei acostuma a requerir només l'ús d'un telèfon mòbil que sigui capaç de rebre i enviar un SMS. A continuació, t'expliquem com retirar efectiu a crèdit o dèbit en caixers automàtics sense utilitzar targeta.

Com s'envien diners a través del telèfon mòbil?

Per fer arribar una determinada quantitat de diners en efectiu a una altra persona, només necessitem indicar-li al banc o la plataforma amb què operem la quantia que volem enviar i a qui l'hi enviem, indicant per a això el seu número de telèfon.

Aquesta persona rebrà al seu mòbil un SMS en què se l'informarà dels diners disponibles i dels caixers en què els pot retirar si hi introdueix una clau que s'inclou en el mateix SMS. És important assenyalar que el receptor dels diners no necessita ser client de l'entitat bancària en què es fa la retirada de diners, només ha d'acudir a un dels caixers adscrits a aquest servei.

Bàner Central Targeta Después Bàner Central Targeta Después
Targeta de crèdit BBVA
Ajorna les compres amb la targeta Después i accedeix a més de 6.000 caixers.

Un servei segur i econòmic

Aquest servei d'enviament o retirada de diners en efectiu no acostuma a suposar cap despesa per a la persona que rep els diners; tanmateix, depenent de l'entitat bancària que ofereixi el servei, pot ser que l'usuari que fa l'enviament hagi d'abonar una comissió, que sol ser similar al cost de retirar diners en un caixer d'una entitat bancària diferent de la de l'usuari.

Per retirar diners d'un caixer sense targeta, BBVA ofereix un servei denominat Efectiu Mòbil que permet enviar diners a través del mòbil a qualsevol caixer de BBVA perquè els recullis tu mateix o la persona que vulguis.

CTA Targeta Después CTA Targeta Después

També et podria interessar

  • A BBVA t'expliquem què signifiquen els números que estan impresos a les targetes de crèdit.
  • A BBVA t'expliquem les diferències entre una targeta de crèdit i una de dèbit d'una forma clara i senzilla.
  • T'expliquem com ingressar diners en un caixer perquè puguis fer-ho sempre que vulguis.
Targetes - Eines Targetes - Eines

Eines de targetes

  • Coneix les característiques de cadascuna de les targetes que BBVA té per a tu gràcies a aquest comparador.