Requisits per obrir un compte des de bbva.es

T'expliquem què necessites per fer-te client de BBVA a través d'Internet i obrir un compte bancari
Pots fer-te client de BBVA en línia i obrir un compte bancari a través de BBVA.es (amb el teu ordinador, tauleta tàctil o mòbil) o utilitzant l'app de BBVA en un smartphone iOS o Android.
Bàner Superior Comptes Sense Comissions Bàner Superior Comptes Sense Comissions

Coneix el Compte Online Sense Comissions

Per donar-te d'alta en línia com a client BBVA necessites quatre coses:

  • Ser major d'edat (18 anys o més).
  • Tenir un número de DNI o la targeta TIE (targeta d'identitat d'estranger a Espanya).
  • Tenir a mà el telèfon mòbil. A BBVA, per garantir la seguretat i comoditat dels clients, tenim un sistema per signar els contractes dels nous comptes i targetes de BBVA amb un servei d'alertes per SMS (gratuït per al client). T'enviarem un missatge des de BBVA amb una clau de sis dígits amb la qual podràs validar el procés.
  • Connexió a internet 4G o Wi-Fi. Si et vols donar d'alta amb el mòbil, et recomanem que tinguis una bona connexió (4G o Wi-Fi) per no tenir problemes de connexió durant la videotrucada i que el teu procés d'alta es completi sense problemes.
Servei de Mudança Central Servei de Mudança Central
Porta els teus rebuts, ingressos i més
Coneix tot el que pots fer a través del Servei de Mudança.
Recorda: A BBVA no utilitzem targetes de coordenades o altres sistemes de claus. Per fer qualsevol tipus d'operació que necessitis (contractar algun producte, fer una transferència, etc.) sempre t'enviarem una alerta (per SMS) al mòbil que ens hagis indicat i validat.

I si ja tens un compte en un altre banc?

Si ja tens oberta un compte en una altra entitat i desitges portar-la a BBVA, posem a la teva disposició nostre Servei de mudança que s'encarrega de tot el procés de forma fàcil i ràpida. Disponible tant en bbva.es com en l'app de BBVA, aquest servei et permet, també, canviar els teus ingressos (per exemple, la teva nòmina o pensió) o els teus rebuts (aigua, gas, telèfon, internet, col·legis, etc.) de forma còmoda, ràpida i sense cap tipus de cost.
CTA Fes-te Client CTA Fes-te Client
Comptes - També et podria interessar Comptes - També et podria interessar

També et podria interessar

  • Ajuden a identificar el banc receptor d'una transferència i garantir la seguretat del procés.
  • Hem posat a la teva disposició diverses funcionalitats en línia que faran més senzilles les teves gestions, siguis on siguis.
  • El temps que triga a fer-se una transferència varia. T'expliquem tot el que fa referència a aquesta operació bancària.
Comptes - Eines Comptes - Eines

Eines de comptes