Què és el codi SWIFT / BIC

Serveixen per identificar el banc receptor d'una transferència (o banc destinatari), cosa que garanteix la seguretat del procés
El codi SWIFT (Society for Worldwide Interbank Financial Telecommunication), també conegut com codi BIC (Bank Identifier Code), és una sèrie alfanumèrica de 8 o 11 dígits que serveix per identificar el banc receptor quan es fa una transferència internacional.
Bàner Superior Comptes Sense Comissions Bàner Superior Comptes Sense Comissions

Coneix el Compte Online Sense Comissions

El codi SWIFT / BIC de BBVA és: BBVAESMM

Aquests codis es van crear per augmentar la seguretat a l'hora de fer transferències internacionals, per tal d'eliminar errors, reduir els temps d'espera i evitar costos addicionals.

El codi SWIFT o BIC pot tenir entre 8 i 11 dígits (els 3 últims són opcionals):

  • Codi d'entitat: està representat pels 4 primers dígits del codi SWIFT / BIC i serveix per identificar el banc.
  •  Codi de país: es troba en el cinquè i sisè dígits del codi i s'utilitza per identificar el país del banc. Per a Espanya s'utilitza el codi ES.
  • Codi de localitat: el setè i vuitè números representen la ciutat de l'entitat bancària. El més habitual és que sigui Madrid (MM) o Barcelona (BB).
  • Codi d'oficina: els tres últims dígits serveixen per identificar una oficina concreta de l'entitat financera. Aquests tres números són opcionals. Si no apareixen en el codi, s'entén que representa l'oficina principal de l'entitat.
Bàner Central No Comissions Bàner Central No Comissions

0 € en comissions pel teu compte i targeta.

Coneix el Compte Online Sense Comissions
Esperem que aquesta informació t'hagi resultat útil. De totes maneres, si t'ha quedat algun dubte o si vols fer qualsevol consulta, no dubtis de posar-te en contacte amb nosaltres; a BBVA estem a la teva disposició per ajudar-te.
CTA Fes-te Client CTA Fes-te Client

També et podria interessar

  • Decidir el tipus de compte que vols, els seus requisits generals o emplenar el formulari en són alguns.
  • Hem posat a la teva disposició diverses funcionalitats en línia que faran més senzilles les teves gestions, siguis on siguis.
  • El temps que triga a fer-se una transferència varia. T'expliquem tot el que fa referència a aquesta operació bancària.
Comptes - Eines Comptes - Eines

Eines de comptes