> 
 > 
Requisits per obrir un compte

Requisits per obrir un compte des de bbva.es

T'expliquem què necessites per fer-te client de BBVA a través d'Internet i obrir un compte bancari

Pots fer-te client de BBVA en línia i obrir un compte bancari a través de BBVA.es (amb el teu ordinador, tauleta tàctil o mòbil) o utilitzant l'app de BBVA en un smartphone iOS o Android.

Per donar-te d'alta en línia com a client BBVA necessites quatre coses:

  • Ser major d'edat (18 anys o més).
  • Tenir un número de DNI o la targeta TIE (targeta d'identitat d'estranger a Espanya).
  • Tenir a mà el teu telèfon mòbil. A BBVA, per garantir la seguretat i comoditat dels clients, tenim un sistema per signar els contractes del teu nou compte i targeta de BBVA via SMS (gratuït per al client). T'enviarem un missatge des de BBVA amb una clau de sis dígits amb la qual podràs validar el procés.
  • Connexió a Internet 4G o Wi-Fi. Si et vols donar d'alta amb el mòbil, et recomanem que tinguis una bona connexió (4G o Wi-Fi) per no tenir problemes de connexió durant la videotrucada i que el teu procés d'alta es completi sense problemes.

Recorda: A BBVA no utilitzem targetes de coordenades o altres sistemes de claus. Per fer qualsevol tipus d'operació que necessitis (contractar algun producte, fer una transferència, etc.) sempre t'enviarem un SMS al mòbil que ens hagis indicat i validat.

Requisits per obrir un compte des de bbva.es

Productes

Descobreix el catàleg de comptes de BBVA

Compte Nòmina Va Contigo

Compte Nòmina que t'ofereix un Gestor personal i un equip d'experts (també a l'app) portant la teva nòmina a partir de 800 €.

Compte Metes BBVA

Compte d'estalvi sense comissions ni condicions que t'ajuda a aconseguir els objectius d'estalvi que et proposis.

Compte Online BBVA Sense Comissions

El Compte Online BBVA és un compte corrent sense comissions ni condicions, que no t'obliga a tenir nòmina ni rebuts domiciliats.

Mi Segunda Cuenta

Si tens un compte Va Contigo i necessites un segon compte per compartir les teves despeses o per a les teves compres... Aquesta és el teu!

Compte Jove BBVA

Compte Jove (de 18 a 29 anys) sense comissions només per fer un ús de targeta al mes

Eines

Posem al teu abast les millors eines per a les operacions bancàries del dia a dia