BBVA Patrimonis

Gestió independent d'alt valor

Assessorament d'alt valor

El millor company de viatge t'obre nous camins.

Els nostres banquers privats vetllen pels teus interessos amb total transparència, oferint-te solucions adaptades al teu perfil inversor i permetent que siguis tu qui tingui l'última paraula.

  • Amb un equip d'experts per a una atenció multidisciplinària en tots els aspectes que requereixen les teves finances patrimonials.
  • I una forma de relacionar-se còmoda i completa que equilibra les trobades presencials amb la connexió digital, sempre prioritzant la teva conveniència.

Solucions d'inversió

Anàlisi de l'entorn i planificació

El coneixement és el millor aliat.

Comptem amb un equip d'experts en anàlisi econòmica i de mercats a disposició dels clients.  A més, l'àrea de BBVA Research gaudeix d'una reputació inqüestionable en el sector i serveix de referent a l'hora de donar suport a les previsions i la visió macroeconòmica.

  • Assessorament personalitzat i basat en l'anàlisi i el coneixement de Direcció d'Inversions.
  • Més de 100 analistes repartits en 10 països de BBVA Research.
  • Suport de totes les capacitats globals del grup BBVA.

El nostre equip de fiscalistes vetlla per oferir tota la informació necessària i estar al dia en qüestions rellevants que puguin influir en una adequada planificació del teu patrimoni.

Experiència digital avançada

Tecnologia al servei dels teus interessos.

A BBVA Patrimonis, sabem com són d'importants per a tu les inversions que tens amb nosaltres. Per això, dia a dia fem un seguiment de l'evolució de la teva cartera, a la qual pots accedir des de la teva àrea personal de l'app BBVA i bbva.es. Hi trobaràs una anàlisi detallada de la teva cartera i una secció d'informes a un sol clic que pots consultar i baixar.

Compta també amb tots els avantatges de la banca digital per:

  • Operar quan vulguis i des d'on vulguis.
  • Signar digitalment les teves ordres i transaccions bancàries amb total seguretat.
  • Contactar amb el teu banquer quan ho necessitis.

Sigues fidel a la teva llibertat

Qüestionar tot el que t'han explicat, abandonar les rutes marcades i seguir el teu instint és digne d'admirar. Perquè no tots poden assumir aquella responsabilitat. 

Viure la vida que un sent i fer les coses que realment et surten de l'ànima és molt reconfortant. És l'inici del camí cap a la llibertat, un viatge del qual no hi ha marxa enrere.  

Ser únic té un valor incalculable. Si això és el que et mou, volem ser el banc que t'acompanyi. Perquè entenem la magnitud del sentiment que t'ha portat fins aquí i vetllarem per assegurar que la independència sigui el principi que guiï els nostres passos, i també els teus.

Llista de centres de Patrimonis

Contacta amb BBVA Patrimonis

Truca al telèfon exclusiu

900 10 85 86

Truca al telèfon exclusiu

900 10 85 86

Contacta amb BBVA Patrimonis
Trucar