Què està passant als mercats financers? Escolta els nostres pòdcasts per conèixer les últimes notícies

 • Després de finalitzar el primer trimestre de l'any, els mercats confirmen la seva tendència alcista.
 • La caiguda de la renda fixa sembla més una oportunitat que una amenaça.
 • Com protegir-nos davant d'escenaris econòmics imprevistos.
 • Després d'un gran tancament d'any, el 2024 arrenca amb preses de beneficis en els mercats de deute i accions.
 • Ens acomiadem d'un 2023 ple d'esdeveniments i, en general, alegries per als inversors.
 • 04:54

  Els mercats es recuperen gràcies als nivells actuals en els rendiments dels bons a llarg termini, que podrien ser suficients per controlar la inflació.
 • 05:12

  Els nostres experts Álvaro Manteca, responsable d'estratègia de Banca Privada de BBVA, i Roberto Hernanz, responsable de Mercats BBVA Banca Privada, t'expliquen per què el fet de revisar amb massa assiduïtat l'evolució dels mercats borsaris, així com els teus actius i inversions, pot resultar contraproduent de cara a aconseguir els teus objectius financers a llarg termini.
 • 03:04

  T'expliquem com evitar les turbulències per als inversors a l'agost.
 • 11:41

  Recessió a la vista? Rafael Doménech, de BBVA Research, ens dona les claus.
 • 04:52

  Estant els tipus d'interès pràcticament iguals en qualsevol termini d'inversió en renda fixa o bons, molts es fan aquesta pregunta: serà millor invertir a curt que a llarg termini?
 • 05:06

  Durant les últimes setmanes s'han intensificat les preocupacions sobre el sistema bancari estatunidenc. En el següent podcast analitzarem les causes que hi ha al darrere d'aquests temors i valorarem les possibilitats de contagi.
 • 05:14

  Álvaro Manteca, responsable d'estratègia de Banca Privada de BBVA, i Roberto Hernanz, responsable de Mercats BBVA Banca Privada, avaluen si és previsible que el 2023 torni a ser un altre any per oblidar, com el 2022, o si serà viable construir una cartera rendible.

Consulta els nostres articles d'experts sobre la situació actual dels mercats financers

8 d'abril

Els mercats ensopeguen davant l'acumulació de riscos i la complaença acumulada

18 de març

Les borses contenen la respiració a l'espera de la reunió monetària de la FED

11 de març

Més avenços en els actius de risc, que comencen a mostrar signes d'esgotament

26 de febrer

Les borses continuen amb la seva particular eufòria en zona de màxims

Coneix les nostres carteres d'inversió i delega en els nostres experts la gestió dels teus diners

El món va molt de pressa. Inverteix millor amb algú que no el perdi de vista. Confia la gestió dels teus diners als nostres experts.

Coneix els nostres experts en anàlisi de mercats financers

Roberto Hernanz

Responsable de mercats de Banca Privada de BBVA

Álvaro Manteca

Responsable d'anàlisi i estratègia de Banca Privada BBVA

Advertència legal

Els continguts d'aquesta secció tenen fins informatius i no constitueixen la prestació de cap mena de servei d'inversió o auxiliar i, en particular, no constitueixen una recomanació generalitzada ni assessorament financer de cap mena. Tampoc no són una oferta ni una invitació per a la venda o compra de productes o serveis financers. Les opinions, prediccions o recomanacions que contenen aquests pòdcast sobre economia, fons d'inversió o borsa, ho són en la data de cada contingut.

Els continguts poden no ser adequats per als inversors a causa de la seva situació financera o els seus objectius d'inversió, i en cap cas no s'està prestant assessorament jurídic ni fiscal. Es recomana als inversors que obtinguin assessorament específic i especialitzat dels seus assessors. Alguns productes o serveis es presenten com a exemple, per la qual cosa pot ser que no hi hagi la possibilitat d'oferir-los. Aquests continguts es basen en informació de fonts considerades fidedignes, però BBVA no pot donar garanties sobre la seva exactitud o integritat. Els serveis, productes i preus dels continguts poden patir modificacions o canviar sense avisar. Les al·lusions a rendibilitats passades no pressuposen, predisposen ni condicionen rendibilitats futures.

BBVA o alguna entitat del seu Grup poden tenir una posició directa o indirecta en qualsevol dels valors objecte d'aquests continguts, o poden negociar per compte propi o d'altri, o prestar serveis d'assessorament a l'emissor dels valors esmentats o a companyies vinculades a aquest, o tenir-hi altres interessos.

No et quedis amb cap dubte

Un mercat financer és el lloc, físic o virtual, en el qual es produeix l'intercanvi d'actius financers entre els compradors i els venedors. S'hi defineix, a més, el preu d'aquests actius. Són exemples de mercats financers: el mercat de valors, el de capitals, el de divises, etc. La suma dels mercats financers dona lloc a un espai que té com a objectiu la canalització de l'estalvi de les famílies, i també de les empreses, cap a la inversió.

Deixa els experts moure els teus diners per tu
Amb les Carteres Multiestratègia, delegues la gestió a un equip expert. A partir de 20.000 €.
Amb les Carteres Multiestratègia, delegues la gestió a un equip expert. A partir de 20.000 €.