Nadal

Què és el Nadal?

El 25 de desembre se celebra a Espanya, i a molts altres països del món, el dia de Nadal. Una festivitat religiosa, però, que té un origen pagà. La primera vegada que es va celebrar el dia de Nadal, d'una manera similar a la que coneixem avui, es va produir dos segles després del naixement de Jesucrist. Fins aquell moment, el que se celebrava es coneixia com a 'Saturnals'. En aquestes celebracions, els romans honraven a Saturn. Va ser en el segle IV, i de la mà del papa Juli I, que aquesta data es va establir oficialment com el dia de Nadal.

Quan se celebra el Nadal?

El dia de Nadal, a la majoria dels països del món, és el 25 de desembre. Una data que no es va triar de manera aleatòria. Un dels motius que els va portar a fer-ho, entre d'altres, va ser ocupar el mateix lloc en el calendari que les festes en honor de Saturn que duien a terme els romans. Així, les celebracions al Déu del Sol (sun, en anglès) es van convertir, a poc a poc, en les del Fill de Déu (son, en anglès).

Ofertes de Nadal

Són moltes les ofertes de Nadal que, a les botigues físiques o en línia, es posen a disposició del consumidor. Entre aquestes destaquen les rebaixes en els preus dels productes (en un percentatge concret) o els coneguts 2x1 o 3x2. L'objectiu d'aquestes ofertes de Nadal és aconseguir que creixi el volum de vendes en un període de l'any en què el consum creix exponencialment.

Quan comencen les rebaixes per Nadal?

A diferència de les rebaixes d'hivern, que comencen el 7 de gener (per a la majoria de les marques), les de Nadal es posen en marxa unes setmanes abans. Les botigues físiques, i també en línia, posen a disposició dels clients importants descomptes en els productes a partir de mitjans de desembre, per aprofitar l'alt nivell de consum que té lloc durant aquest període abans de la festivitat.

Com puc finançar les compres de Nadal?

Per facilitar la compra dels regals de Nadal, BBVA posa a disposició dels clients diferents opcions de finançament, entre les quals hi ha el Préstec Personal Online o, també, el Préstec Ràpid Online per a nous clients, que pots sol·licitar des de bbva.es o l'app de BBVA sense lliurar cap documentació i obtenir una resposta en un termini aproximat de 8 hores laborables.

Necessites més informació?