Dia del Solter

Què és el Dia del Solter?

En contraposició al Dia de Sant Valentí (o dels enamorats), el Dia del Solter celebra l'orgull que per a moltes persones significa ser solters (o "singles", que inclou divorciats/des, separats/des i vidus/es. Aquesta festivitat va ser creada el 1993 per uns estudiants de la Universitat de Nakin, a la Xina, i avui és molt popular en aquest país.

Quan és el Dia del Solter a Espanya?

Encara que la seva data original sigui l'11 de novembre, dia en què té lloc a la Xina, el Dia del Solter a Espanya se celebra el 13 de febrer, o el que és el mateix, la vigília del Dia de Sant Valentí. D'aquesta manera, s'homenatja aquelles persones que no tenen parella.

Quines compres puc fer el Dia del Solter?

Àmplia és la varietat de regals que es poden fer el Dia del Solter. De fet, amb el pas dels anys, la seva creixent popularitat (Alibaba va facturar a la Xina més de 74.000 milions el 2020, xifres superiors a les aconseguides en altres dates assenyalades com el Black Friday i el Cyber Monday) ha fet que les marques millorin substancialment les seves ofertes i descomptes per al Dia del Solter, arribant fins i tot a crear productes i serveis pensats exclusivament per a aquells que no tenen parella.

Com puc finançar les meves compres del Dia del Solter?

Per facilitar la compra de regals per al Dia del Solter, BBVA posa a disposició dels seus clients diferents opcions de finançament, entre les quals hi ha el Préstec Personal Online o, també, el Préstec Ràpid Online, que pots sol·licitar des de bbva.es o des de l'app de BBVA sense lliurar cap documentació i obtenint una resposta en un termini aproximat de 8 hores laborables.

Necessites més informació?