Oficines i caixers

A BBVA disposem d'una àmplia xarxa d'oficines perquè puguis gestionar totes les teves operacions. Però volem anar més enllà; per això estem implementant nous serveis a les nostres oficines, per tal de millorar la teva experiència i oferir-te sempre un tracte de qualitat: 

  • Gestor General de Cues, per optimitzar-te els tràmits i reduir els temps d'espera a l'oficina. 
  • Gestor Identificador de Clients, perquè sempre siguis atès per la persona idònia segons l'operació que vulguis fer. 

La nostra xarxa de 6.000 caixers BBVA et dona l'autonomia que necessites per poder fer les teves operacions d'una manera més senzilla, més personalitzada, més ràpida i més segura. Troba el teu caixer més pròxim i descobreix totes les gestions que pots fer des dels caixers BBVA. Vegeu la taula d'operacions.

A més, en el nostre afany per innovar, la nova navegació dels nostres caixers facilitarà la realització de les operatives habituals i oferirà noves funcionalitats i serveis. 

Avantatges:

  • Unifiquem el disseny i el fem similar a bbva.es i aplicacions mòbils. Perquè la navegació sigui la mateixa independentment del canal que s'utilitzi.
  • Millores d'accés i navegació, ja que ara és possible accedir als caixers i operar-hi amb les claus de bbva.es.
  • Noves funcionalitats i serveis, com ara compravenda de valors, cancel·lació de targetes per robatori o extraviament, possibilitat de selecció de tipus de bitllets (20 o 50 €) en la retirada d'efectiu...
  • I, per descomptat, mantenint els exigents nivells de seguretat de BBVA. 

Al portal d'Actibva t'expliquem com actuar si tens cap contratemps amb els caixers automàtics.