Cyber Monday

Què és el Cyber Monday?

El Cyber Monday és un esdeveniment 'digital' en què els diferents ecommerce o botigues en línia ofereixen grans descomptes als consumidors en molts dels seus productes. En els inicis, era una mica exclusiu de les marques tecnològiques, però amb el temps s'hi han anat unint altres sectors. Es va originar el 2005 amb l'objectiu d'incentivar les compres en línia (en aquells anys havia una certa desconfiança a l'hora de fer compres per Internet). Avui dia, és un dels dies més importants de l'any per al comerç electrònic (després del Black Friday).

Quan és el Cyber Monday?

El Cyber Monday 2021 se celebrarà el 29 de novembre, o el que és el mateix, dilluns posterior al Black Friday. Això fa que es mantingui la tradició, que no ha canviat des que es va començar a celebrar l'any 2005.

Ofertes del Cyber Monday

Durant el Cyber Monday, es poden trobar moltes ofertes i descomptes en botigues en línia i plataformes de comerç electrònic. Productes de qualsevol tipus (des d'ordinadors o mòbils fins a llibres o roba) veuen reduït el preu fins a un 80% en alguns casos, i això en facilita la venda.

Préstec per al Cyber Monday

Per facilitar la compra dels regals per al Cyber Monday, BBVA posa a disposició dels seus clients diferents opcions de finançament, entre les quals es troben el Préstec Personal Online o, també, el Préstec Ràpid En línia per a nous clients, el qual pots sol·licitar des de bbva.es o l'app de BBVA sense lliurar cap documentació, obtenint una resposta en un termini aproximat de 8 hores feiners.

Necessites més informació?