Cyber Monday

Què és el Cyber Monday?

El CyberMonday és un esdeveniment digital en què les diferents botigues en línia ofereixen grans descomptes als consumidors en molts dels productes. En els inicis, era una mica exclusiu de les marques tecnològiques, però amb el temps s'hi han anat unint altres sectors. Es va implantar el 2005 amb l'objectiu d'incentivar les compres en línia (durant aquells anys hi havia una certa desconfiança a l'hora de fer compres per internet). Avui dia, és un dels dies més importants de l'any per al comerç electrònic (després del Black Friday).

Quan és el Cyber Monday?

El CyberMonday 2021 se celebrarà el 29 de novembre, o el que és el mateix, el dilluns psegüent al Black Friday. Això fa que es mantingui la tradició, que no ha canviat des que es va començar a celebrar l'any 2005.

Ofertes del Cyber Monday

Durant el Cyber Monday, es poden trobar moltes ofertes i descomptes en botigues en línia i plataformes de comerç electrònic. Productes de qualsevol tipus (des d'ordinadors o mòbils fins a llibres o roba) veuen reduït el preu fins a un 80% en alguns casos, i això en facilita la venda.

Préstec per al Cyber Monday

Per facilitar la compra dels regals per al Cyber Monday, BBVA posa a disposició dels clients diferents opcions de finançament, entre les quals hi ha el Préstec Personal Online o, també, el Préstec Ràpid Online per a nous clients, que pots sol·licitar des de bbva.es o l'app de BBVA sense lliurar cap documentació i obtenir una resposta en un termini aproximat de 8 hores laborables.

Necessites més informació?