Què és una targeta moneder

T'expliquem com funciona i quins són els usos més freqüents d'aquest tipus de targeta.
Les targetes moneder són targetes de prepagament en què l'usuari carrega una quantitat de diners per després fer petits pagaments de manera quotidiana. Aquest tipus de targetes són una alternativa a la targeta de crèdit o de dèbit, i s'utilitzen principalment en compres d'import reduït en establiments o serveis adherits, així com a través d'Internet.
Bàner superior Targeta Después Bàner superior Targeta Después
Targeta Después
Podràs ajornar les compres i utilitzar-la en més de 6.000 caixers.
L'ús de les targetes moneder és força senzill. L'usuari només ha de decidir quina quantitat de diners vol recarregar a la targeta per tenir-los disponibles. La targeta es pot carregar a l'oficina del seu banc, en un caixer automàtic o al mateix web de la seva entitat bancària. Un dels avantatges de les targetes de prepagament és el control sobre l'ús, ja que només es podrà utilitzar fins a gastar l'import que s'hagi recarregat prèviament. Naturalment, es pot tornar a carregar les vegades que es vulgui.

Per a què són útils les targetes Prepagament?

Moltes persones troben especialment útils les targetes moneder o de prepagament a l'hora de controlar les despeses, ja que només es poden utilitzar els diners que prèviament s'han ingressat a la targeta, cosa que ajuda a controlar el pressupost. I aquesta característica les fa especialment interessants per a les famílies que volen controlar les despeses dels seus fills. Amb una targeta moneder ens assegurarem que els nostres fills sempre disposin de diners per utilitzar, però limitats a una quantitat que nosaltres hàgim ingressat prèviament.

Les targetes moneder són una manera de fer compres diàries força còmoda, ja que entre els seus avantatges principals hi ha que agilitza els pagaments en efectiu sense necessitat de portar monedes o bitllets a sobre.

Bàner Central Targeta Después Bàner Central Targeta Después
Targeta de crèdit BBVA
Ajorna les compres amb la targeta Después i accedeix a més de 6.000 caixers.

Compres en línia

El seu ús en compres en línia mereix una menció a part. Malgrat que és una manera cada vegada més freqüent d'adquirir productes o contractar serveis, encara hi ha certa reticència per part d'alguns usuaris a comprar per internet, principalment per motius de seguretat. En operar amb una targeta moneder es pot tenir la tranquil·litat que no s'estan lliurant les dades d'una targeta que estigui associada a un compte corrent on siguin tots els nostres estalvis. Només s'introdueixen les dades de la targeta moneder, que pot tenir la quantitat justa de diners per fer aquesta compra en concret.
CTA Targeta Después CTA Targeta Después
Targetes - També et podria interessar Targetes - També et podria interessar

També et podria interessar

  • T'expliquem com pots utilitzar aquest servei per treure diners d'un caixer sense portar una targeta a sobre.
  • A BBVA t'expliquem les diferències entre una targeta de crèdit i una de dèbit d'una forma clara i senzilla.
  • T'expliquem com ingressar diners en un caixer perquè puguis fer-ho sempre que vulguis.
Targetes - Eines Targetes - Eines

Eines de targetes

  • Coneix les característiques de cadascuna de les targetes que BBVA té per a tu gràcies a aquest comparador.