Requisits més habituals d'una targeta de crèdit

Què cal per obtenir una targeta de crèdit? Consulta aquí els requisits més freqüents.
Una targeta de crèdit és un instrument de pagament que et permet gestionar el pagament de les teves compres. A diferència de la targeta de dèbit, en què els moviments es carreguen directament al compte, la targeta de crèdit et permet acumular despeses dins d'uns límits de diners i de temps. En definitiva, amb una targeta de crèdit pots disposar de diners per endavant per fer els teus pagaments a crèdit. Aquest fet, sens dubte atractiu, implica, tot i això, que els bancs exigeixin certs requisits per concedir una targeta de crèdit.
Bàner superior Targeta Después Bàner superior Targeta Después
Targeta Después
Podràs ajornar les compres i utilitzar-la en més de 6.000 caixers.
Com el seu nom indica, que la targeta sigui de crèdit significa que, com a titular, podràs disposar per endavant d'uns diners que, en realitat, es paguen després. Ara bé, aquest avançament de diners comporta alguns riscos per a l'entitat emissora, cosa que fa que s'exigeixi al titular certs requisits. Així, la tramitació d'una targeta també va vinculada a certes condicions que has de conèixer per endavant. I d'això precisament és del que parlem aquí.

Requisits bàsics d'una targeta de crèdit

Per poder disposar d'una targeta de crèdit cal ser major d'edat i tenir un compte bancari. Només així es podrà domiciliar el pagament dels diners oferts al compte bancari. Els pagaments que facis amb la targeta de crèdit, els cobra el banc del compte corrent del titular en un termini de temps estipulat que, en general, sol ser mensual.

La sol·licitud en si d'una targeta de crèdit és una tasca senzilla. En general, només trigaràs uns quants minuts per fer la gestió de sol·licitar una targeta de crèdit. Es pot fer senzillament des del web o des de l'aplicació de BBVA si ja ets client, sense necessitat de desplaçar-te a una sucursal. En aquesta sol·licitud s'indiquen alguns aspectes del teu perfil de client. El banc acceptarà o denegarà la concessió de la targeta en funció dels criteris de risc que consideri, ja que es tracta d'un producte financer.

Els altres avantatges d'una targeta de crèdit

De vegades, una targeta de crèdit es vincula a una sèrie de prestacions afegides com assegurances de viatge o de robatori, programes de punts i, sobretot, gestió de les despeses amb pagaments a terminis. Amb una targeta de crèdit podràs finançar en diverses quotes les teves despeses més elevades per pagar-les més còmodament.

Aquestes condicions tenen a veure amb els requisits de cada producte. És a dir, una targeta de crèdit que ofereixi un límit de crèdit més elevat i un ajornament dels pagaments més flexible t'exigirà complir determinades condicions de risc exigides per l'entitat. En definitiva, els requisits varien en funció de què tens, però també de què necessites.

Bàner Central Targeta Después Bàner Central Targeta Después
Targeta de crèdit BBVA
Ajorna les compres amb la targeta Después i accedeix a més de 6.000 caixers.

Per això, com que les necessitats de cada client varien, és important que, abans de sol·licitar la targeta, sàpigues bé quines són les teves. Els tipus de targeta de crèdit són els que marquen en cada cas la diferència amb condicions diferents i requisits particulars. A la nostra pàgina web pots veure una comparativa de totes les targetes de BBVA i conèixer els requisits particulars de cada producte.

A cadascun dels productes de BBVA, pots consultar amb pocs clics i sense compromís els requisits més habituals. L'eina de sol·licitud, a més, et permet afegir algunes informacions sobre la teva situació econòmica i les teves necessitats actuals

CTA Targeta Después CTA Targeta Después
Targetes - També et podria interessar Targetes - També et podria interessar

També et podria interessar

  • T'expliquem com pots utilitzar aquest servei per treure diners d'un caixer sense portar una targeta a sobre.
  • A BBVA t'expliquem les diferències entre una targeta de crèdit i una de dèbit d'una forma clara i senzilla.
  • T'expliquem com ingressar diners en un caixer perquè puguis fer-ho sempre que vulguis.
Targetes - Eines Targetes - Eines

Eines de targetes

  • Coneix les característiques de cadascuna de les targetes que BBVA té per a tu gràcies a aquest comparador.