Descobreix les característiques de la xarxa de caixers de BBVA

La xarxa de caixers de BBVA és una de les més grans, funcionals i modernes del sector bancari europeu.

BBVA té una extensa xarxa de caixers al servei de tots els seus clients. A més de les seves oficines d'atenció al públic, que ofereixen els seus propis serveis de disposició d'efectiu, BBVA disposa de caixers automàtics que permeten fer nombroses operacions bancàries. Disposicions d'efectiu, ingressos, bloqueig de targetes… les opcions són tan nombroses com ho és el nombre de caixers automàtics amb què BBVA cobreix les necessitats dels seus clients.

Però on són aquests caixers? De cap a cap de les 17 comunitats autònomes d'Espanya, així com a Ceuta i Melilla, és molt probable trobar algun dels terminals que formen la xarxa de caixers de BBVA. El banc té una xarxa de més de 6.000 caixers arreu del territori nacional, fet que suposa una cobertura pràcticament total del país. Així mateix, el sistema de funcionament informàtic integrat en tots els caixers BBVA, l'ATM 4.0, proporciona un procés d'utilització per als usuaris intuïtiu, simple i, sobretot, ràpid.

Bàner superior Targeta Después Bàner superior Targeta Después
Targeta Después
Podràs ajornar les compres i utilitzar-la en més de 6.000 caixers.

Funcions disponibles a la xarxa de caixers de BBVA

  • Disposicions i ingressos d'efectiu.
  • Consulta de saldos i moviments de compte.
  • Bloqueig de targetes per robatori o extraviament.
  • Transferències bancàries nacionals i internacionals.
  • Recàrregues de mòbils.
  • Pagaments i devolucions diversos.

Gràcies a les metodologies Agile i focus groups, els caixers de BBVA et donaran la possibilitat d'accedir més fàcilment a les operacions que facis amb més freqüència. Aquest sistema intuïtiu busca una navegació tan ràpida i eficaç com la que pots tenir des del web de BBVA o, fins i tot, des de la seva app. L'objectiu final és que la xarxa de caixers de BBVA sigui, a la pràctica, una extensió de les versions virtuals amb què fas les teves operacions.

De la mateixa manera, la tecnologia aportada per Wincor Nixdorf, en col·laboració amb BBVA, suposa una autèntica revolució pel que fa a ingressos. No es tracta únicament de la possibilitat de fer-los als terminals públics? En qualsevol moment, sinó que també es gestionen a través d'un innovador procés de reciclatge de bitllets?: un sistema que uneix la recepció d'ingressos amb la de disposicions d'efectiu, per la qual cosa la disponibilitat d'efectiu en els caixers està pràcticament assegurada en qualsevol moment i lloc. Els caixers de BBVA reutilitzen els bitllets ingressats per proveir les disposicions que es duguin a terme i, a més, possibiliten l'elecció del tipus de bitllet.

Els accessos als caixers de BBVA

Atès que tant caixers com web i app comparteixen una interfície cada vegada més intuïtiva i comuna, no serà difícil imaginar la manera com es pot accedir al compte i als diferents serveis operatius de BBVA.

De la mateixa forma que l'accés web només necessita un usuari i una contrasenya, als caixers també gaudiràs d'aquesta possibilitat, per la qual cosa no t'has de preocupar per haver oblidat la teva targeta a casa. Així mateix, segueix existint l'opció d'accedir d'una forma tradicional, amb la targeta bancària, encara que en aquest cas la tecnologia NFC adquireix importància. Aquest sistema contactless permet la sincronització de dades de l'usuari amb les operacions disponibles dels caixers, fins i tot, sense necessitat d'introduir la targeta a cap ranura; només cal apropar la targeta al lector, i estalviaràs un temps que segur que necessites.

Caixers ABIL i Via Ràpida BBVA

Si del que es tracta és d'estalviar temps, els nous models ABIL i Via Ràpida de BBVA amb prou feines tenen rival. Part de l'entramat de caixers de l'entitat està composta per aquests nous terminals que se situen a l'avantguarda del sector bancari.

ABIL és un caixer intel·ligent amb pantalla tàctil i el disseny del qual impedeix que altres persones et puguin observar mentre l'utilitzes. Disposa de les funcions més demandades, com ara les disposicions i ingressos d'efectiu, pagaments de rebuts i transferències. A més, ofereixen informació sobre caixers propers, el temps meteorològic o les notícies sobre el mercat borsari. Per la seva banda, els caixers Via Ràpida es presenten com una versió encara més simple i minimalista dels ABIL, ja que només disposen dels botons necessaris per disposar de diners en efectiu i ni tan sols emeten justificants en paper, només via servei d'alertes (SMS), correu electrònic o xarxes socials.

Bàner Central Targeta Después Bàner Central Targeta Después
Targeta de crèdit BBVA
Ajorna les compres amb la targeta Después i accedeix a més de 6.000 caixers.

Troba els teus caixers i oficines més propers

La millor forma de gaudir de tots els avantatges que ofereix la xarxa de caixers automàtics de BBVA és visitant el cercador. “Localitza la teva oficina o caixer BBVA” és la funció en línia que pots trobar en el web i que et permet conèixer la ubicació exacta del caixer més pròxim on et trobis.

Ja sigui amb el codi postal, la ciutat o l'adreça que vulguis introduir, el cercador et mostrarà en un mapa tots els punts d'accés disponibles, així com la distància que hi ha fins a arribar-hi. Podràs triar si prefereixes una oficina o un caixer automàtic convencional, a més de comprovar els horaris de les oficines o el tipus de client a què s'adrecen: particulars, empreses, institucions, etc.

Finalment, no t'oblidis que els caixers de BBVA són compatibles amb tota mena de targetes bancàries, i que també permeten disposicions d'efectiu encara que pertanyis a una altra sucursal. La versatilitat dels seus caixers reflecteix el compromís de BBVA, no només amb els seus clients, sinó amb tots aquells que confien en l'entitat.

CTA Targeta Después CTA Targeta Después
Targetes - També et podria interessar Targetes - També et podria interessar

També et podria interessar

  • T'expliquem com pots utilitzar aquest servei per treure diners d'un caixer sense portar una targeta a sobre.
  • A BBVA t'expliquem les diferències entre una targeta de crèdit i una de dèbit d'una forma clara i senzilla.
  • T'expliquem com ingressar diners en un caixer perquè puguis fer-ho sempre que vulguis.
Targetes - Eines Targetes - Eines

Eines de targetes

  • Coneix les característiques de cadascuna de les targetes que BBVA té per a tu gràcies a aquest comparador.