Rènting de cotxes elèctrics, tot el que necessites saber

Et comptem tots els detalls d'aquesta opció de lloguer de vehicles sostenibles.

Els serveis de rènting triomfen davant les opcions més tradicionals d'adquisició de vehicles. Molts negocis i particulars opten per aquesta modalitat de lloguer per poder comptar amb un vehicle sense haver de preocupar-te per les despeses de manteniment del mateix. A més, el rènting permet tenir accés als últims models de vehicles en el mercat, una opció molt interessant ara que s'estan llançant tants vehicles elèctrics i innovadors amb grans avantatges respecte al consum. 

En aquest sentit, triar el rènting de cotxes elèctrics no només ofereix la tranquil·litat de tenir totes les despeses coberts, sinó que suposa també un estalvi important en carburant. En aquest article podràs trobar tota la informació que necessites sobre les opcions de lloguer a llarg termini per a vehicles elèctrics.

Bàner superior Rènting Bàner superior Rènting
BBVA Autorenting
Gaudeix de les nostres ofertes i d'una àmplia proposta de cotxes d'alta gamma.

Els avantatges del rènting

Avui dia, aproximadament un 20% dels vehicles matriculats a Espanya pertanyen a la modalitat de rènting. Cada vegada són més les empreses i particulars que aposten per adquirir el seu vehicle mitjançant aquest tipus de contracte, donades els molts avantatges que aporta a l'usuari. 

El rènting permet al client gaudir d'un vehicle mitjançant un contracte de lloguer a llarg termini que determina el quilometratge màxim que pot fer el vehicle cada any. A canvi, el client paga a l'empresa de rènting una quota mensual que també cobreix les despeses de manteniment, assegurança i impostos del vehicle (entre els quals s'inclouen l'assegurança i l'impost de circulació, la reparació d'avaries, el canvi de pneumàtics, etc.) 

El rènting pot suposar un gran estalvi per a l'usuari, tant a llarg com a curt termini, ja que no requereix una inversió inicial ni el pagament del cost íntegre del vehicle. Les empreses o particulars que necessitin disposar d'un cotxe però que no comptin amb els milers d'euros necessaris per a la seva compra, poden optar per un rènting amb una quota fixa mensual de diversos centenars d'euros. A més, aquesta quota fixa té l'avantatge que permet planificar amb exactitud les despeses mensuals del vehicle ja que, llevat dels relacionats amb combustible, neteja, aparcament en garatge i, també, pagament de multes,, estan tots inclosos dins la mateixa. 

Més enllà de l'estalvi econòmic, aquest tipus de serveis evita que s'hagin de destinar hores de treball al manteniment i gestió dels seus vehicles.

El rènting de cotxes elèctrics, la millor opció

Els vehicles de rènting suposen cert estalvi per als usuaris que necessiten disposar de vehicles nous o que volen gaudir dels avantatges fiscals que aquesta modalitat ofereix a autònoms i particulars. Si a més trien un vehicle elèctric, l'estalvi pot ser encara major, atès que la despesa del consum elèctric d'aquests cotxes és menor que el del carburant dels vehicles de combustió. Els cotxes elèctrics de rènting són, a més, una manera còmoda de poder gaudir d'aquests vehicles innovadors del qual preu, més elevat que el dels seus germans de combustió, suposa una barrera per a molts usuaris. 

En general, quan un conductor compra un cotxe elèctric, espera que la seva inversió inicial quedi totalment amortitzada (a causa del baix cost de manteniment i a l'estalvi en carburant) passats cinc anys des de la data d'adquisició o una vegada realitzats els primers 10.000 quilòmetres. Tenint en compte els grans avenços que s'estan donant en aquest tipus de vehicles i la velocitat amb què se succeeixen els canvis, és probable que, un cop transcorreguts cinc anys, hagin arribat al mercat nous models més eficients que deixin molt endarrere al vehicle adquirit. Atès que els contractes de rènting tenen una durada d'entre tres i cinc anys, són una bona opció per canviar de vehicle cada poc temps, i poder gaudir sempre de la tecnologia més innovadora i les últimes millores en vehicles elèctrics. 

Bàner Central Rènting Bàner Central Rènting
Descobreix el simulador de préstecs de BBVA
Obtén el préstec en línia que necessites per comprar el teu cotxe nou.

Finalment, un altre avantatge del rènting de cotxes elèctrics que no cal menysprear és el de l'estalvi en el canvi de bateria, una despesa que està inclòs en el contracte de lloguer del vehicle. Es tracta d'un desemborsament important que han d'afrontar tots els propietaris d'aquests vehicles en un moment o un altre, i que pot ascendir fins als 7.000 euros. 

De la mà de BBVA Autorenting , pots triar qualsevol tipus de vehicle (de gasolina, dièsel o ecològic) comercialitzat en un concessionari oficial del territori espanyol. Si vols gaudir de tots els avantatges dels cotxes elèctrics sense necessitat d'invertir una gran quantitat inicial ni preocupar-te de les seves despeses de gestió i manteniment, entra en bbva.es i informa't sobre totes les nostres opcions de rènting avui mateix.

CTA Rènting CTA Rènting
Préstecs - També podria interessar-te Préstecs - També podria interessar-te

També et podria interessar

  • T'expliquem com funciona una reunificació de deutes, a més dels seus avantatges i inconvenients.
  • Una de les garanties més grans que té el banc per assegurar-se la devolució del préstec és la nòmina.
  • T'expliquem en què consisteixen els crèdits a l'instant i com se'n pot aconseguir un.
Préstecs - Eines Préstecs - Eines

Eines de préstecs

  • Calcula les condicions de finançament del préstec que necessites amb el nostre simulador i en només 3 minuts.
  • T'ajudem a calcular les condicions de finançament del teu proper cotxe amb el nostre simulador de préstecs especialitzat.