Com aconseguir un crèdit en línia a l'instant

Els crèdits ràpids poden ser una solució de finançament útil per a situacions puntuals.

Aconseguir un préstec és un procés relativament ràpid que, en la majoria de casos, amb prou feines triga uns dies. Tanmateix, hi ha moments en què necessitem els diners de manera més urgent, de manera immediata. Per donar resposta a aquestes situacions han sorgit una sèrie de crèdits en línia ràpids a què es pot accedir de manera pràcticament instantània. T'expliquem com aconseguir-ne un i quines condicions són les més habituals per a aquest tipus de productes financers.

Els crèdits a l'instant se sol·liciten a través d'internet, tant a les pàgines web dels diferents bancs com a les d'entitats de crèdit especialitzades en aquesta forma de finançament.

En la xarxa existeixen moltíssimes ofertes i tipus de crèdits en línia immediats, així que un primer pas per aconseguir el que més ens convingui és comparar les condicions, requisits i comissions que tenen. Repassarem els més comuns.

Bàner Superior Préstec Ràpid Bàner Superior Préstec Ràpid
Préstec Ràpid Sense Documents
Si no ets client, pots sol·licitar de 3.000€ a 20.000€ de manera 100% en línia.

Quant diners en línia pots aconseguir a l'instant

Les quantitats de diners que es presten de manera instantània solen tenir una forquilla força àmplia; podem trobar des dels minicrèdits que ofereixen imports de 50 a 1.000 o 2.000 € fins als crèdits de quantitats més elevades que poden arribar a superar els 5.000, 10.000 o 20.000 €.

A més, el període d'amortització (el termini de devolució) depèn de l'entitat que ofereix el crèdit i de la quantia d'aquest: els mini crèdits solen tenir un període de devolució màxim de 30 dies, mentre que els crèdits normals per quantitats que ja ronden els milers d'euros solen deixar diversos anys de termini per retornar els diners.

D'altra banda i com en qualsevol sol·licitud de diners, el límit del crèdit en línia que ens concediran estarà determinat, en bona manera, per la nostra situació econòmica. Com cal esperar, a major quantia del crèdit majors seran els requisits d'accés a aquest, encara que per a aquest tipus de préstecs immediats les condicions són molt poques.

Realment, la majoria de crèdits instantanis només demanen que presentem una nòmina o justificació d'ingressos, encara que en el cas dels minicrèdits, ni tan sols es demana nòmina o aval.

De fet, alguns dels préstecs en línia ràpids que es poden contractar per internet permeten accedir al crèdit a persones que estan incloses en registres de morosos, com l'ASNEF. Pel que fa a les dades que ens demanaran per formalitzar el préstec, trobem:

 • DNI o NIF.
 • Telèfon mòbil.
 • Número de compte en què es farà la transferència.
 • Justificant d'ingressos o nòmina.

Preu i comissions

D'una banda, els mini crèdits immediats tenen un interès diari que, en general, és més elevat que el de crèdits per major import que exigeixen més requisits o garanties al client. A més, el client pot escollir el període per retornar els diners, sempre dins d'uns mínims i màxims que no solen superar els 30 dies.

Pel que fa als crèdits concedits a l'instant per quantitats superiors, els interessos varien enormement de banc a banc i, en aquest cas, el més recomanable és consultar diverses ofertes abans de decantar-se per una. A més, cal tenir en compte que en aquests préstecs en línia a l'instant per quantitats elevades de diners, solen entrar en joc les comissions, entre les quals es poden trobar:

 • Comissió d'obertura: és un percentatge del total dels diners que sol·licitem.
 • Comissió de cancel·lació: en els préstecs per quantitats elevades de diners s'inclou una comissió per avançar el pagament del préstec.
 • Interessos de demora: en cas que no retornem els diners en el temps estipulat, es començaran a cobrar recàrrecs i interessos de demora.
Bàner Central Préstec Ràpid Bàner Central Préstec Ràpid
Vols un préstec?
Sol·licita-ho de manera ràpida i 100% en línia. Siguis o no client de BBVA.

Quant es triga en contractar un crèdit immediat?

Normalment aquest tipus de crèdits es concedeixin al cap de poques hores d'haver-los sol·licitat, ja que amb prou feines s'ha de fer "paperassa" i els seus requisits per accedir-hi són molt pocs.

De qualsevol forma i davant la perspectiva de sol·licitar un d'aquests productes de finançament immediats, sempre és bona idea comparar diferents ofertes i, sobretot, tenir molt clares les condicions de devolució i el preu final del crèdit.

Una altra alternativa per accedir a un crèdit ràpidament és adquirir una targeta de crèdit BBVA, amb què podràs ajornar les teves compres i pagar-les en diverses quotes (amb interessos), o fins i tot podràs traspassar efectiu de la teva targeta al teu compte, fins a l'import límit que tinguis concedit, i després tornar-ho en còmodes terminis juntament amb els interessos.

Una altra opció, és sol·licitar un Préstec Ràpid com el que ofereix BBVA per a nous clients. La resposta a la sol·licitud es dona en aproximadament 8h laborals i el procés de contractació no requereix documentació.

Si tens més dubtes, posem a la teva disposició informació addicional a bbva.es o a qualsevol de les nostres oficines.

CTA Préstec Ràpid CTA Préstec Ràpid

També et podria interessar

 • T'expliquem com funciona una reunificació de deutes, a més dels seus avantatges i inconvenients.
 • Una de les garanties més grans que té el banc per assegurar-se la devolució del préstec és la nòmina.
 • T'expliquem amb detall què és un aval bancari, per què és útil i com es pot sol·licitar.
Préstecs - Eines Préstecs - Eines

Eines de préstecs

 • Calcula les condicions de finançament del préstec que necessites amb el nostre simulador i en només 3 minuts.
 • T'ajudem a calcular les condicions de finançament del teu proper cotxe amb el nostre simulador de préstecs especialitzat.