Arriben els préstecs ràpids per a no clients al teu banc

Així és la nova proposta de BBVA.
Un dels majors reptes per a la banca són els préstecs ràpids per a no clients. El són per partida doble, ja que suposen el començar a concedir no clients (de què es té poca informació) quantitats que superen els 3.000€. Tot, amb la màxima agilitat i comoditat possible.
Bàner Superior Préstec Ràpid Bàner Superior Préstec Ràpid
Préstec Ràpid Sense Documents
Si no ets client, pots sol·licitar de 3.000€ a 20.000€ de manera 100% en línia.

La clau d'aquests préstecs ràpids? El temps i la comoditat

La tecnologia ha canviat la forma d'accedir a la informació en el sector financer, primant la immediatesa tant en el consum com en la resposta al client. Això fa que tràmits com el de demanar un préstec personal ja no necessiti de 8 setmanes per gestionar-se ni requereixi passar per l'oficina, parlar amb el gestor, enviar la documentació pertinent i quedar a l'espera d'aprovació. Avui, és possible fer-ho tot en 8 hores i des de qualsevol dispositiu mòbil. 

BBVA, sempre a la recerca de la comoditat dels seus clients, és un dels primer bancs en implementar un innovador procediment per a préstecs ràpids en línia que evita que hagin de desplaçar-se a l'oficina o enviar paperassa per generar la seva sol·licitud. BBVA només necessita tenir connexió amb el banc on estiguin allotjats els productes bancaris (comptes, targetes, etc.) per a, i complint sempre els estàndards de seguretat que marca la legislació vigent, dictaminar si la sol·licitud realitzada és viable. Tot de manera àgil i ràpida.

Demanar un préstec ràpid en un altre banc sense obrir compte

Avui dia, i a diferència del que ocorria anys endarrere, els clients tenen els seus productes contractats en diversos bancs a la vegada, segons els ofereixin millors condicions. També influeix el fet que, avui dia, canviar-se de banc és menys enutjós del que solia ser. Un nou escenari que es trasllada també als préstecs ràpids per a no client sense paperassa.

Davant això, els bancs plantegen una nova solució: domiciliar la quota del teu préstec en un altre banc. Això fa possible tenir el teu préstec en un banc i la teva nòmina o pensió en un altre diferent. 

Bàner Central Préstec Ràpid Bàner Central Préstec Ràpid
Vols un préstec?
Sol·licita-ho de manera ràpida i 100% en línia. Siguis o no client de BBVA.

PSD2 facilita noves vies per a la sol·licitud de préstecs

Les regles tècniques del joc han canviat amb l'aplicació de la PSD2, directiva europea que regula els serveis de pagament i reforça el nivell de protecció dels consumidors. Una dels seus grans avantatges és el poder connectar els comptes allotjades en un altre banc per poder visualitzar tots els teus moviments i fins i tot fer transferències.

BBVA ja ha anunciat seu solució per oferir préstecs ràpids en línia sense paperassa a no client. Disposa d'un nou producte que dona accés a un màxim de 20.000€ sense necessitat d'obrir un compte a BBVA, sense fer cap paperassa i amb resposta ràpida en 8 hores feiners. Un esforç que brinda als seus clients la millor experiència que aporten la barreja dels avenços tecnològics amb els processos senzills i àgils.

CTA Préstec Ràpid CTA Préstec Ràpid
Préstecs - També podria interessar-te Préstecs - També podria interessar-te

També et podria interessar

  • T'expliquem com funciona una reunificació de deutes, a més dels seus avantatges i inconvenients.
  • Una de les garanties més grans que té el banc per assegurar-se la devolució del préstec és la nòmina.
  • T'expliquem en què consisteixen els crèdits a l'instant i com se'n pot aconseguir un.
Préstecs - Eines Préstecs - Eines

Eines de préstecs

  • Calcula les condicions de finançament del préstec que necessites amb el nostre simulador i en només 3 minuts.
  • T'ajudem a calcular les condicions de finançament del teu proper cotxe amb el nostre simulador de préstecs especialitzat.