Institut BBVA de Pensions, al servei de la societat

Assabenta't de totes les activitats que desenvolupa el nostre Institut

Mi Jubilación neix amb l'objectiu d'incrementar el coneixement de la societat en matèria de pensions i previsió social. 

Per dur a terme aquest objectiu, a Mi Jubilación es posa en marxa l'Institut BBVA de Pensions, els eixos d'actuació del qual es basen en: 

1. La investigació sobre els sistemes de pensions i les qüestions que n'afecten la sostenibilitat i la suficiència de les seves prestacions, des de la reducció d'ingressos per cotitzacions en èpoques de crisi econòmica, els efectes derivats del creixement continuat de l'esperança de vida, etc. 

Per a això comptem amb un fòrum d'experts format per personalitats independents de diverses nacionalitats, procedents del món acadèmic i de la investigació socioeconòmica, els treballs dels quals treballs es poden trobar a l'Institut BBVA de Pensions.
Fòrum d'experts de l'Institut BBVA de Pensions. José Antonio Herce (president), Mercedes Ayuso, Jorge Bravo, Elisa Chuliá, Robert Holzman.

2. La divulgació, a fi de millorar el coneixement dels ciutadans perquè puguin prendre decisions informades i planificar adequadament el seu cicle vital.

El nostre objectiu és que qualsevol persona, independentment de la seva edat, coneixements previs o situació personal, pugui trobar documentació i eines elaborats de forma didàctica i comprensible amb què informar-se sobre aquestes qüestions.

Per fer-ho, l'Institut, a través del seu web, ofereix els continguts següents, de caràcter totalment gratuït i als quals tota la població pot accedir:

 • Articles, vídeos i infografies sobre la pensió pública i la planificació financera, segmentats per edat i règim de cotització a la Seguretat Social.
 • Eines que permeten simular des de la pensió de la Seguretat Social que es percebrà en el futur a l'estalvi necessari per complementar aquesta pensió, analitzar els ingressos i les despeses en el moment de la jubilació o la manera adequada de rescatar un pla de pensions, entre d'altres.
 • Servei de consultes en línia, amb respostes personalitzades sobre pensions públiques i estalvi per a la jubilació.

L'Institut BBVA de Pensions és una iniciativa que forma part de la política de responsabilitat corporativa del grup, que cerca generar valor per a tots els grups d'interès de forma equilibrada i sostenible durant el temps, juntament amb d'altres relacionades amb l'educació infantil de col·lectius desafavorits, la inclusió financera i l'emprenedoria social.

Més informació a www.jubilaciondefuturo.es

Plans de pensions - També et podria interessar Plans de pensions - També et podria interessar

També et podria interessar

 • Aquests són els canvis que s'han fet el 2018 en relació amb les pensions i la quantitat màxima per gaudir durant la jubilació.
 • Aquests són els càlculs que has de fer per obtenir la prestació de la pensió que rebràs després de jubilar-te.
 • Diversos factors poden afectar a la retenció de l'IRPF de les pensions de jubilació. Descobreix el teu percentatge.
Plans de pensions - Eines Plans de pensions - Eines

Eines de plans de pensions

 • Quin seria l'import de la teva pensió pública quan et jubilis? Descobreix-ho en tres passos molt senzills.
 • Troba el pla de pensions que millor s'adapti a les teves necessitats d'estalvi i comença a planificar el teu futur.
 • El nostre comparador et permetrà conèixer les característiques de tots els nostres plans i triar el que millor s'adapti a tu.
 • Amb el nostre simulador podràs conèixer la prestació final que rebràs una vegada et jubilis.
 • Vols saber quant podries estalviar-te en la declaració de la renda aportant a un pla de pensions?