Guia ràpida per contractar i aportar al teu pla de pensions

T'expliquem pas a pas el que has de fer per invertir en ells.

Són moltes les ocasions en què pensem en el nostre futur i, més concretament, en el dia de la nostra jubilació. Amb ella tanquem una etapa de la nostra vida per obrir una altra diferent per a què, com no, hem d'estar preparats. I no només a nivell personal sinó també des del punt de vista econòmic ja que, en la majoria dels casos, els ingressos es redueixen però no així les despeses.


Per això, és bo ser previsor i començar a estalviar amb la major antelació possible. I per a això, res de millor que contractar un pla de pensions i fer aportacions periòdiques o puntuals en ell. Això pot generar-te una rendibilitat que dependrà del producte que hagis triat i que es traduiria en un ‘diners extra’ a utilitzar una vegada posis fi a la teva vida laboral. Ja t'has decidit però no saps com has de fer-ho? No et preocupis. En aquest article d'expliquem els passos que has de donar per fer-te amb un a BBVA.

Bàner Superior Calcula Jubilació Bàner Superior Calcula Jubilació
Estalvia per a la teva jubilació
Calcula la seva millora amb les aportacions a un pla de pensions

Així pots contractar el teu Pla de Pensions

Des del teu ordinador

Després de triar el Pla de Pensions que millor s'adapta al que cerques d'entre l'àmplia gamma que BBVA posa a la teva disposició, selecciona ‘Contractar’ des de la fitxa. Si ets client de BBVA, introdueix el teu usuari i contrasenya per accedir a la teva Àrea Privada i continuar amb el procés. Si no l'ets, pots fer-te en el moment amb l'opció ‘Fes-te Client’ situada a la part superior dreta del nostre web. 

Una vegada entres en la teva Àrea Privada, disposes de 3 opcions per contractar el teu Pla de Pensions.

 • Des d'un compte BBVA: només has d'indicar l'import de l'aportació inicial… I llest! En cas que aquesta sigui periòdica, inclou també la freqüència amb què desitges fer-la i el compte associat
 • Des d'un altre pla de pensions que ja tinguis a BBVA: únicament has de comunicar quin és al costat del tipus d'aportació, l'import i el compte a què s'associarà. 
 • Des d'un pla d'una altra entitat: en aquest cas, has d'informar de la gestora i el tipus de pla que vols traspassar, a més del seu número de contracte. Després d'això, indica el tipus de traspàs, total o parcial, l'import i el compte associat.

Des del teu mòbil

També pots contractar el teu Pla de Pensions des de qualsevol dispositiu mòbil. El procés no difereix molt de què fas des del teu ordinador de sobretaula. En primer lloc, has de tenir clar el producte a adquirir. A continuació, i des de la fitxa, has de ‘Contractar’. Si ets client, i després d'introduir el teu usuari i contrasenya, accediràs a la teva Àrea Privada per continuar amb el procés. Si no l'ets, primer ‘Fes-te Client’ mitjançant l'opció condicionada per a això.

Ja en la teva Àrea Privada, i com ocorria des del teu ordinador de sobretaula, disposes de 3 opcions per contractar el teu Pla de pensions. Pots fer-ho:

 • Des d'un compte BBVA: si només vols fer una primera aportació, indica l'import. Si vas ha fer-ho de forma periòdica, has d'assenyalar també cada quant s'efectuarà i el compte associat.
 • Un altre pla de pensions de BBVA: mostra des de quin pla faràs el traspàs, si l'aportació és total o parcial, l'import i el compte que associaràs. 
 • Des d'un pla d'una altra entitat: selecciona la gestora de procedència, el nom del pla i el número de contracte. Al costat d'aquests, indica el tipus de traspàs (total o parcial), l'import i el compte a què s'associarà.
Bàner Central Pla de pensions Bàner Central Pla de pensions
Plans de pensions adaptats a les teves necessitats
Coneix les diferents opcions que t'oferim

Després d'això, et queden únicament dues decisions per prendre per tancar el procés. La primera, triar si vols rebre informació periòdica del fons d'inversió per correu electrònic o postal. La segona, acceptar la Documentació del Mercat de Valors i la Informació sobre les dates de valoració. Això posa fi a un procediment en què has invertit uns quants segons i amb què has donat un pas més cap als teus objectius d'estalvi futurs. 

I recorda, sempre pots acudir a la teva oficina BBVA per informar-te i contractar-ho.

 

CTA Simulador pensions CTA Simulador pensions
Plans de pensions - També et podria interessar Plans de pensions - També et podria interessar

També et podria interessar

 • Aquests són els canvis que s'han fet el 2018 en relació amb les pensions i la quantitat màxima per gaudir durant la jubilació.
 • Aquests són els càlculs que has de fer per obtenir la prestació de la pensió que rebràs després de jubilar-te.
 • Diversos factors poden afectar a la retenció de l'IRPF de les pensions de jubilació. Descobreix el teu percentatge.
Plans de pensions - Eines Plans de pensions - Eines

Eines de plans de pensions

 • Quin seria l'import de la teva pensió pública quan et jubilis? Descobreix-ho en tres passos molt senzills.
 • Troba el pla de pensions que millor s'adapti a les teves necessitats d'estalvi i comença a planificar el teu futur.
 • El nostre comparador et permetrà conèixer les característiques de tots els nostres plans i triar el que millor s'adapti a tu.
 • Amb el nostre simulador podràs conèixer la prestació final que rebràs una vegada et jubilis.
 • Vols saber quant podries estalviar-te en la declaració de la renda aportant a un pla de pensions?