Vols estalviar amb els nostres fons d'inversió? Et donem les millors eines

Amb les nostres eines et serà més senzill.

Tens un ‘diners extra’ i vols rendibilitzar-ho? Una opció òptima per a això és invertir-ho, ja que tenir-ho parat no et reporta cap benefici. El mercat ofereix diverses opcions en funció de la meta que es desitgi assolir i el nivell de risc que s'estigui disposat a assumir. Per això, és important conèixer bé el producte o productes en què finalment s'invertirà.

Un de les opcions més recomanades, per la seva liquiditat, fiscalitat i posició en diferents actius financers són els fons d'inversió. A BBVA posem a disposició del client una àmplia gamma d'ells, al costat d'eines que t'ajuden a triar. Descobreix-les en aquest article i llança't a estalviar amb els nostres fons d'inversió.

Bàner superior calcula rendibilitat Bàner superior calcula rendibilitat
Treu partit al teu diners
Tria el fons d'inversió que s'adapti més bé a les teves necessitats.

Cercador de fons d'inversió

Aquesta eina, que mostra l'ampli catàleg de fons de BBVA, permet filtrar la cerca en funció de diferents paràmetres com la categoria o la zona geogràfica d'inversió. Una vegada es tria, trobem informació detallada sobre el tipus, en què inverteix, el seu perfil de risc o a qui va dirigit, entre d'altres. 

Comparador de fons d'inversió

L'eina, com el seu propi nom indica, tracta d'ajudar a comparar diversos fons d'inversió (quatre com a màxim) per fer la millor elecció. Informa, per exemple, de la categoria, rendibilitat, risc i comissions dels elements comparats, el que ajuda a saber si realment els fons introduïts són comparables entre si i, en aquest cas, ajuda a fer la millor elecció partint de tots els paràmetres que han d'analitzar-se en la contractació d'un fons d'inversió.

Simulador de fons d'inversió

Fa una simulació fictícia i coneix de primera mà el que seria estalviar amb un fons d'inversió concret. Simplement has d'incloure la categoria, la quantitat que invertiries de forma periòdica i el termini. L'eina t'ofereix el resultat que obtindries d'apostar per aquest producte. Ten en compte que el resultat d'una inversió pot ser guany o pèrdua de valor i variarà partint de nivell de risc escollit.

Calculadora d'inversions

Es tracta d'una eina que ajuda a simular quin seria la rendibilitat obtinguda (positiva o negativa) amb un estalvi combinat en inversió inicial (i periòdiques). Permet seleccionar l'import d'ambdues, així com la cadència, el termini i la rendibilitat anual que s'aspira a obtenir en funció del perfil de risc de la inversió. En definitiva, ajuda a planificar l'estalvi.
Bàner central Bàner central
Cercador de fons
Coneix el catàleg de fons d'inversió de BBVA.
Finalment, es compta amb BBVA Invest, un servei d'assessorament personalitzat que t'ajuda a seleccionar els fons en funció del perfil de risc d'inversió, i amb Les meves Inversions perquè puguis seguir l'evolució de la teva inversió.
CTA subinici fons CTA subinici fons
Fons d'inversió - També et podria interessar Fons d'inversió - També et podria interessar

També et podria interessar

  • Coneix les característiques, la tipologia i la descripció del que coneixem com a actius financers.
  • T'expliquem com funcionen els fons d'inversió i tot el que necessites saber per invertir els teus diners.
  • Risc reduït i rendibilitat coneguda per endavant són dues de les característiques de la inversió en renda fixa.
Fons d'inversió - Eines Fons d'inversió - Eines

Eines de fons d'inversió

  • El simulador de fons d'inversió de BBVA t'ajuda a conèixer la rendibilitat que podràs aconseguir amb els teus estalvis.
  • No saps quin fons d'inversió s'adapta millor a les teves necessitats? El nostre comparador t'ajudarà a triar la millor opció.
  • Troba el millor fons d'inversió on invertir els teus estalvis i comença a rendibilitzar els teus diners.
  • Calcula la rendibilitat d'una inversió d'una manera ràpida i senzilla amb la calculadora que posem al teu abast.