Tipus de comptes bancaris i la seva comparativa

Coneix quins són els principals tipus de comptes bancaris, amb nòmina o sense, i compara'ls per saber quin es pot adaptar millor a tu
A BBVA t'expliquem quins són els principals tipus de comptes bancaris, perquè puguis comparar un compte nòmina amb qualsevol altre tipus de compte. Esperem que aquesta informació et sigui útil i que t'ajudi a triar el teu. Com puc comparar els diferents tipus de comptes com el compte nòmina o el remunerat? T'ho expliquem a continuació:
Bàner Superior Comptes Sense Comissions Bàner Superior Comptes Sense Comissions

Coneix el Compte Online Sense Comissions

Compte corrent

És el tipus de compte més habitual. És un compte que permet domiciliar una nòmina, associar targetes, fer transferències, fer ingressos i reintegraments o domiciliar rebuts, entre les operacions més freqüents. Els comptes corrents no ofereixen cap tipus de rendibilitat. A BBVA posem a la teva disposició comptes per contractar en línia en menys de 5 minuts. I si ets client nou, coneix més sobre el Compte Online Sense Comissions.

Compte jove

Un compte jove és similar a un compte corrent i s'hi poden fer totes les operacions habituals d'un compte. La seva diferència principal és que s'adreça a un públic de fins a una certa edat. És freqüent que aquest tipus de comptes ofereixin promocions i condicions especials adreçades a aquests joves estalviadors. BBVA ofereix als menors de 30 anys el Compte Jove, un compte jove sense comissions d'administració ni de manteniment per a joves menors de 21 anys. Si tens entre 21 i 29 anys, pots gaudir d'aquest compte jove sense comissions utilitzant la teva targeta de dèbit una vegada al mes; tan sols has de treure diners del teu caixer, fer compres en botigues o a Internet.

Bàner Central No Comissions Bàner Central No Comissions

0 € en comissions pel teu compte i targeta.

Coneix el Compte Online Sense Comissions

Compte remunerat

Un compte remunerat ofereix una petita rendibilitat pels estalvis que hi hagi dipositats. A diferència d'un compte corrent, en aquest tipus de comptes no s'hi poden domiciliar rebuts ni nòmines, ni associar-hi una targeta per fer pagaments. El seu funcionament és semblant al d'un dipòsit bancari, però amb l'avantatge que els diners no estan invertits a cap termini fix, sinó que es poden recuperar tots els diners estalviats o una part en qualsevol moment sense penalització ni comissions.

Després de comparar els diversos tipus de compte, descobreix tots els avantatges que t'ofereix BBVA en cadascun dels seus comptes.

CTA Fes-te Client CTA Fes-te Client
Comptes - També et podria interessar Comptes - També et podria interessar

També et podria interessar

  • Ajuden a identificar el banc receptor d'una transferència i garantir la seguretat del procés.
  • Hem posat a la teva disposició diverses funcionalitats en línia que faran més senzilles les teves gestions, siguis on siguis.
  • El temps que triga a fer-se una transferència varia. T'expliquem tot el que fa referència a aquesta operació bancària.
Comptes - Eines Comptes - Eines

Eines de comptes