Compte d'estalvi: rendibilitat i disponibilitat dels teus diners

T'expliquem què és un compte d'estalvi i quins avantatges té
El compte d'estalvi és un tipus de dipòsit que genera una rendibilitat en forma d'interessos, i sempre en funció del període en què es mantingui al banc. Es tracta d'una bona manera de rendibilitzar els estalvis, ja que creixen només pel fet de tenir-los dipositats al banc, sense necessitat d'invertir; diguem que el banc et dóna una rendibilitat pel fet de guardar els teus diners. Per aquest motiu, el compte d'estalvi és un producte molt popular; gairebé tots nosaltres en un o uns quants.
Bàner Superior Comptes Sense Comissions Bàner Superior Comptes Sense Comissions

Coneix el Compte Online Sense Comissions

A més, a l'hora de retirar aquest fons, la disponibilitat és immediata. És a dir, que els diners es poden treure en qualsevol moment, en qualsevol sucursal del banc o en la seva xarxa de caixers. Per fer-ho, el titular ha de presentar un comprovant, anomenat nota de dèbit.
D'altra banda, el compte d'estalvi sol estar subjecte a comissions de servei i de manteniment, encara que de fet és una cosa que les entitats tendeixen a suprimir, sobretot en el cas de la banca online. D'altra banda, porten uns serveis associats dels quals el titular pot gaudir: ingressos, pagaments de xecs i transferències, targetes de crèdit o de dèbit associades, etc.
Bàner Central No Comissions Bàner Central No Comissions

0 € en comissions pel teu compte i targeta.

Coneix el Compte Online Sense Comissions
La remuneració que genera un compte d'estalvi va associada a la durada del dipòsit, però a més, pot ser de diversos tipus: en funció de la periodicitat del cobrament d'interessos, pot ser mensual, trimestral o anual. Al seu torn, aquests poden variar segons si es cobren de manera uniforme (sempre el mateix percentatge), o per trams de saldo (de manera progressiva).
CTA Fes-te Client CTA Fes-te Client
Comptes - També podria interessar-te Comptes - També podria interessar-te

També et podria interessar

  • Ajuden a identificar el banc receptor d'una transferència i garantir la seguretat del procés.
  • Hem posat a la teva disposició diverses funcionalitats en línia que faran més senzilles les teves gestions, siguis on siguis.
  • El temps que triga a fer-se una transferència varia. T'expliquem tot el que fa referència a aquesta operació bancària.
Comptes - Eines Comptes - Eines

Eines de comptes