Com fer una comparativa entre comptes nòmina

Descobreix què ha de tenir un compte nòmina per treure el màxim partit als teus ingressos i ser premiat per aquests

Disposar d'un compte bancari és molt important. Ens servirà tant per operar-hi en el dia a dia com per ingressar-hi els diners de la nostra nòmina, domiciliar-hi rebuts (llum, aigua, telèfon…) o rebre-hi ingressos recurrents.

Ara bé, què ha de tenir un bon compte per ingressar-hi la nostra nòmina? I en quin banc s'ha d'obrir preferiblement un compte? Descobreix-ho tu mateix i comença a fer la teva comparativa de comptes nòmina per quedar-te el millor.

Bàner Superior Comptes Sense Comissions Bàner Superior Comptes Sense Comissions

Coneix el Compte Online Sense Comissions

On obrir un compte nòmina?

Hi ha molts comptes diferents per escollir en funció de l'entitat on s'obri. Ara bé, cadascuna de les institucions presenta un perfil molt concret i, a la llarga, unes condicions i prestacions molt precises. Aquestes, quan són de qualitat, s'adapten millor a les necessitats de l'usuari, de manera que val la pena sospesar-les abans. És a dir, abans d'obrir un compte nòmina, has de donar una ullada a les ofertes existents i, amb una comparativa ràpida, valorar on és millor obrir-lo.

Quin és el millor banc? Senzillament, aquell que t'ofereix productes competitius i una oferta de primera. En termes actuals, això es tradueix en unes prestacions excel·lents a cost zero, una aplicació de qualitat per al mòbil -per exemple, amb eines de pagament d'última generació- i un suport per al dia de demà amb una oferta sòlida d'hipoteques, préstecs, etc. En resum, el banc ideal serà el que, a més de prestacions financeres de primera, també t'ofereixi una oferta virtual convincent i pràctica que et faciliti la vida.

Què ha de tenir un compte nòmina?

Domiciliar la nostra nòmina no és més que el tràmit pel qual l'empresa que ens paga ingressa regularment el salari a un compte, gairebé sempre mitjançant una transferència. Aquest fet, a més de regularitat en el compte, et pot suposar excel·lents avantatges afegits, ja que els bancs agraeixen aquestes domiciliacions amb atractius comptes nòmina que premien la fidelitat.

Ara bé, què has de mirar i sospesar en una comparativa entre comptes nòmina? Et donem algunes idees per fer-la:

  • Les comissions d'administració i de manteniment del compte: cal valorar les diferents opcions pel que fa a comissions.
  • Gaudeix de les últimes eines per al control en línia dels teus comptes: no et conformis amb un avorrit portal web i cerca la millor app.
  • Pensa en els extres, per exemple, d'una app de primera: una aplicació pot servir-te no només per revisar els comptes, o sigui que t'has d'assegurar que també et permeti, per exemple, pagar amb el mòbil o disposar d'efectiu encara que no portis la targeta.
  • No tot és un compte: sospesa la possibilitat de contractar, el dia de demà, algun altre producte afegit, com ara un pla d'estalvi o una hipoteca.
  • No et comprometis amb el que no vulguis: has d'exigir flexibilitat en el teu contracte i sentir-te còmode amb el que signes.

La proposta de BBVA

Com a banc, el compromís de BBVA per oferir la màxima qualitat és rotund. A una xarxa de més de 6.000 caixers BBVA i múltiples sucursals s'hi suma una oferta en línia de qualitat amb una app pionera que fa del nostre banc una institució líder de les últimes tecnologies de gestió bancària. Això és possible gràcies a l'app BBVA, núm. 1 en banca mòbil a Europa segons la consultora Forrester.
Bàner Central No Comissions Bàner Central No Comissions

0 € en comissions pel teu compte i targeta.

Coneix el Compte Online Sense Comissions

Per això, amb un compte a BBVA no només podràs consultar els teus moviments des de qualsevol dispositiu, ja sigui ordinador, tauleta tàctil o mòbil, sinó que també podràs fer pagaments des de tots els dispositius sense portar la targeta a sobre. L'app BBVA, en aquest sentit, et permet un accés directe a eines d'última generació, com BBVA SmartPay, amb la qual gestionar ràpidament pagaments des del mòbil siguis on siguis.

De la comparativa de comptes nòmina i comptes sense nòmina es desprèn que, abans de res, un bon compte és aquell que resulta flexible, t'ofereix productes extres i, a sobre, no et cobra res. Un compte pensat per a nous clients que no té condicions ni comissions i tampoc no t'obliga a domiciliar la teva nòmina o rebuts. Així és el Compte Online Sense Comissions de BBVA. 

Encara que BBVA no exigeix als seus clients una nòmina per obrir un compte, el cert és que amb un sou, salari o ingressos regulars obtindràs excel·lents condicions, com en el Compte Va Contigo, amb el qual domiciliant una nòmina superior a 800 € no només no pagues comissions, sinó que tens a la teva disposició un gestor personal i tot el seu equip d'assessorament i ajuda des de l'app de BBVA.

Aprofita't dels avantatges de treballar amb una institució de qualitat: el teu compte serà la clau d'excel·lents programes de finançament, línies de crèdit, hipoteques, targetes de crèdit, etc. Si vols més informació sobre aquest producte, a l'apartat “Comptes i targetes” de bbva.es hi trobaràs tots els detalls. No deixis de fer-hi un cop d'ull per aconseguir el compte líder en el mercat!

CTA Fes-te Client CTA Fes-te Client
Comptes - També et podria interessar Comptes - També et podria interessar

També et podria interessar

  • Ajuden a identificar el banc receptor d'una transferència i garantir la seguretat del procés.
  • Hem posat a la teva disposició diverses funcionalitats en línia que faran més senzilles les teves gestions, siguis on siguis.
  • El temps que triga a fer-se una transferència varia. T'expliquem tot el que fa referència a aquesta operació bancària.
Comptes - Eines Comptes - Eines

Eines de comptes