Què són els dígits del número de compte?

T'expliquem la forma estandarditzada de representar els números de qualsevol compte bancari. Cada element té una funció
És la manera de codificar matemàticament i de manera estandarditzada els comptes corrents, comptes d'estalvi i, en general, qualsevol compte bancari i productes financers formalitzats en una entitat.
Bàner Superior Comptes Sense Comissions Bàner Superior Comptes Sense Comissions

Coneix el Compte Online Sense Comissions

Al nostre país, aquest codi de xifres és un codi i vint dígits. Cada element té una determinada funció (especialment el primer o els dos primers de cada conjunt de nombres), i ens permet accedir ràpidament a certes dades, com ara el país, l'entitat de què procedeix o l'oficina en concret on es va obrir un compte bancari.
Una cosa important per al número de compte és el codi IBAN ('international bank account number'). És un nou identificador creat per unificar els identificadors de cada país i poder fer, de manera estandarditzada, les transferències entre bancs de la Unió Europea.
Bàner Central No Comissions Bàner Central No Comissions

0 € en comissions pel teu compte i targeta.

Coneix el Compte Online Sense Comissions
L'IBAN va substituir l'anterior codi CCC, i des del moment de la seva aplicació el febrer de 2014 es va convertir en necessari per dur a terme qualsevol operació de cobrament o pagament. Si el teu número de compte encara no porta aquest codi, n'hi ha prou que el sol·licitis a la teva entitat.
CTA Fes-te Client CTA Fes-te Client
Comptes - També podria interessar-te Comptes - També podria interessar-te

També et podria interessar

  • Ajuden a identificar el banc receptor d'una transferència i garantir la seguretat del procés.
  • Hem posat a la teva disposició diverses funcionalitats en línia que faran més senzilles les teves gestions, siguis on siguis.
  • El temps que triga a fer-se una transferència varia. T'expliquem tot el que fa referència a aquesta operació bancària.
Comptes - Eines Comptes - Eines

Eines de comptes