> 
 > 
Targeta moneder

Què és una targeta moneder

T'expliquem com funciona i quins són els usos més freqüents d'aquest tipus de targeta

Les targetes moneder són targetes prepagament en què l'usuari carrega una quantitat de diners, per fer petits pagaments de manera quotidiana posteriorment . Aquest tipus de targetes són una alternativa a la targeta de crèdit o de dèbit, i s'utilitzen principalment en compres d'import reduït en establiments o serveis adherits, així com a través d'Internet.

L'ús de les targetes moneder és força senzill. L'usuari només ha de decidir quina quantitat de diners vol recarregar en la targeta per tenir-los disponibles. La targeta es pot carregar a l'oficina del seu banc, en un caixer automàtic o al mateix web de la seva entitat bancària. Un dels avantatges de les targetes prepagament és el control sobre el seu ús, ja que només es podrà utilitzar fins a gastar l'import que s'hagi recarregat prèviament. Naturalment, es pot tornar a carregar les vegades que es vulgui.

Per a què són útils les targetes Prepagament?

Moltes persones troben especialment útils les targetes moneder o prepagament a l'hora de controlar la despesa ja que només es poden utilitzar els diners que prèviament s'han ingressat en la targeta, ajudant a controlar el pressupost. I aquesta característica les fa especialment interessants per a les famílies que volen controlar les despeses dels seus fills. Amb una targeta moneder ens assegurarem que els nostres fills sempre disposin de diners per utilitzar, però limitats a una quantitat que nosaltres hàgim ingressat prèviament.

Les targetes moneder són una manera de fer compres diàries força còmoda, ja que entre els seus principals avantatges es troba agilitzar els pagaments en efectiu sense necessitat de portar monedes o bitllets al damunt.

Compres en línia

El seu ús en compres en línia mereix una menció a part. Malgrat ser una forma cada vegada més freqüent d'adquirir productes o contractar serveis, encara existeix certa reticència per part d'alguns usuaris a comprar per Internet, principalment per motius de seguretat. En operar amb una targeta moneder es pot tenir la tranquil·litat que no s'estan lliurant les dades d'una targeta que estigui associada a un compte corrent on siguin tots els nostres estalvis. Només s'introdueixen les dades de la targeta moneder, que pot tenir la quantitat justa de diners per fer aquesta compra en concret.

Què és una targeta moneder

Eines

Posem al teu abast les millors eines relacionades amb targetes bancàries