Biometria

El sistema de protecció més segur per accedir al teu compte i signar les teves operacions

La biometria utilitza les teves qualitats físiques, úniques i intransferibles, per protegir el teu compte contra possibles ciberatacs i oferir-te la màxima seguretat en la teva operativa en línia.

Què és i com funciona la biometria?

La biometria és la tecnologia d'identificació i autenticació basada en les dades biomètriques de les persones, l'empremta dactilar, la cara o l'iris, com a sistema de protecció.

Amb la biometria podràs accedir als teus comptes i operar ràpidament sense haver de recordar contrasenyes ni rebre claus per SMS amb codis de confirmació o autorització.

És el mètode més fiable i avançat que pots utilitzar per signar algunes operacions, com obrir un compte, comprar en línia, consultar les teves targetes… i que podràs activar o desactivar sempre que vulguis des de l'app.

Activa el teu accés i signatura amb biometria

Per poder utilitzar la teva biometria a l'app de BBVA, primer l'has de registrar al teu mòbil o tauleta tàctil i després activar el teu accés biomètric.

Pots activar el teu accés dins l'app, a l'apartat ‘Seguretat i privacitat’, dins de ‘Mètodes d'accés’. Quan ho hagis fet, t'arribarà un SMS de confirmació per al seu ús.

Quan hagis activat l'accés, podràs accedir a l'app amb la teva empremta, mirada o cara, segons el sistema operatiu iOS o Android que tinguis, així com activar la signatura amb biometria per signar les teves operacions de forma ràpida i segura.

Recorda que si desactives el teu accés biomètric a l'app, també es desactivarà la teva signatura biomètrica.

Altres eines