Fons europeus Next Generation

150.000 milions d'euros per impulsar la recuperació a Espanya

Si ets autònom o empresa i vols desenvolupar un projecte de sostenibilitat, digitalització o cohesió i igualtat, pots sol·licitar les ajudes en línia a través del nostre col·laborador Minsait (Indra).

Què són els fons europeus Next Generation

La UE tenia previst establir un pressupost per desenvolupar Europa entre 2021 i 2027. A causa de la crisi de la COVID-19, aquest pressupost s'ha incrementat en 750.000 milions d'euros. Aquest increment és el que es coneix com a fons europeus Next Generation.

L'objectiu és rellançar l'economia a curt termini i millorar la productivitat i el potencial de creixement a mitjà i llarg termini.

Com pots aprofitar aquesta oportunitat

Els fons europeus estan destinats fonamentalment a autònoms, empreses i corporacions, que són els principals motors de l'economia i la generació d'ocupació.

La condició principal per accedir-hi és que la inversió es destini a projectes relacionats amb:

  • Sostenibilitat: energies renovables, eficiència energètica, mobilitat sostenible, etc.
  • Digitalització: infraestructures, formació, ciberseguretat o intel·ligència artificial.
  • Cohesió i igualtat: educació, sanitat, infraestructures per a dependents i impuls de la cultura i l'esport.

Pots fer la sol·licitud 100% en línia

Des de BBVA et donem accés a un procés 100% en línia perquè puguis sol·licitar les ajudes públiques. La sol·licitud es fa a través d'una plataforma de l'empresa col·laboradora Minsait (Indra).

A BBVA també financem projectes sostenibles

Estem impulsant un futur més verd i sostenible. Una de les formes d'aconseguir-ho és oferint finançament per a projectes d'eficiència energètica. Tant si accedeixes als fons europeus Next Generation com si no, pots comptar amb nosaltres.
Algun dubte sobre finançament i fons europeus Next Generation?
Si tens algun dubte sobre els fons europeus Next Generation o sobre com alinear el teu projecte amb les ajudes, deixa'ns les teves dades i ens posarem en contacte amb tu.

Necessites més informació?

Últimes publicacions sobre els fons europeus Next Generation

Les condicions dels fons europeus Next Generation estan subjectes als criteris legals marcats per la Unió Europea i el Govern d'Espanya.
BBVA orientarà el client sobre els tràmits necessaris per intentar accedir a les diferents ajudes públiques o subvencions, a través de diversos socis que, a petició directa del client, faran càlculs orientatius, utilitzant les fonts legals emanades de les publicacions i butlletins oficials que els mateixos organismes públics emetin, com a partícips en els diversos programes de canalització dels fons. Tot això, amb l'objecte de poder facilitar eines útils perquè el client detecti les seves possibles necessitats financeres complementàries, per bé que la concessió i accés a aquestes possibles ajudes o subvencions no dependrà de BBVA sinó de la idoneïtat de cada sol·licitant i de l'elegibilitat de cada projecte d'inversió presentat. Cal tenir en compte, a més, que cada comunitat autònoma, entitat local o organisme públic participant podria modificar els criteris per a les sol·licituds o concessions.