Fons europeus Next Generation

Una oportunitat única per poder impulsar el teu projecte

Si ets particular, autònom o empresa i vols desenvolupar un projecte de sostenibilitat, digitalització o cohesió i igualtat, t'acompanyem i t'ajudem a demanar les ajudes europees a través del nostre col·laborador Minsait (Indra).

Com pots aprofitar aquesta oportunitat

Consulta totes les ajudes disponibles i demana la que més s'adapti a les necessitats de la teva empresa. No deixis passar aquesta oportunitat per transformar i donar un nou impuls al teu negoci.
 • Ajudes públiques destinades a promoure l'autoconsum mitjançant la instal·lació de panells fotovoltaics.

  Prepara la teva empresa per estalviar i protegir el medi ambient.

 • Pretenen promoure inversions sostenibles que contribueixin a l'acció pel clima.

  Ajudes destinades a projectes:

  • Que utilitzin fonts d'energia renovables (aerotèrmia, geotèrmia, solar...).
  • Que fomentin més control del consum mitjançant els sistemes d'emmagatzematge.
  • Per a impuls a la indústria i al sector empresarial associat.
 • Amb l'objectiu de la descarbonització del sector del transport, s'ofereixen ajudes per a:

  • L'adquisició de vehicles elèctrics o de pila de combustible.
  • El desenvolupament de la infraestructura de recàrrega necessària per a la nova flota.
  • L'adaptació de sistemes de gestió de flotes per digitalitzar el control de rutes.
 • Per potenciar la transformació digital de les pimes i els autònoms, ajudant-los a implantar solucions de digitalització, com ara desenvolupaments de webs, e-commerce, màrqueting digital i ciberseguretat.

  Si ja has rebut l'ajuda del Kit Digital, BBVA, com a Agent Digitalitzat, t'ofereix una solució de comerç electrònic.

 • Ajudes per fomentar la circularitat dels processos industrials i empresarials per millorar la competitivitat i la innovació del teixit industrial. Suport a les empreses en:

  • Reducció de primeres matèries.
  • Ecodisseny.
  • La gestió de residus.
  • Transformació digital.
 • Els incentius econòmics regionals (IER) són ajudes sobre la inversió que es faci en un projecte com: obra civil, mobiliari, equipament, honoraris tècnics, instal·lacions, etc.

Des de BBVA, t'oferim finançament per complementar els fons NGEU

Què són els fons europeus Next Generation

La UE tenia previst establir un pressupost per desenvolupar Europa entre 2021 i 2027. A causa de la crisi de la COVID-19, aquest pressupost s'ha incrementat en 750.000 milions d'euros. Aquest increment és el que es coneix com a fons europeus Next Generation.

L'objectiu és rellançar l'economia a curt termini i millorar la productivitat i el potencial de creixement a mitjà i llarg termini.

Últimes notícies sobre els Fons Europeus Next Generation

Pots fer la sol·licitud 100% en línia

Des de BBVA et donem accés a un procés 100% en línia perquè puguis sol·licitar les ajudes públiques. La sol·licitud es fa a través d'una plataforma de l'empresa col·laboradora Minsait (Indra).

BBVA, Agent Digitalitzador Kit Digital
Si ja has rebut l'ajuda del Kit Digital, BBVA, com a Agent Digitalitzador del Programa Kit Digital, t'ofereix una solució de comerç electrònic

A BBVA també financem projectes sostenibles

Estem impulsant un futur més verd i sostenible. Una de les formes d'aconseguir-ho és oferint finançament per a projectes d'eficiència energètica. Tant si accedeixes als fons europeus Next Generation com si no, pots comptar amb nosaltres.

Necessites més informació?

Les condicions dels fons europeus Next Generation estan subjectes als criteris legals marcats per la Unió Europea i el Govern d'Espanya.
BBVA orientarà el client sobre els tràmits necessaris per intentar accedir a les diferents ajudes públiques o subvencions, a través de diversos socis que, a petició directa del client, faran càlculs orientatius, utilitzant les fonts legals emanades de les publicacions i butlletins oficials que els mateixos organismes públics emetin, com a partícips en els diversos programes de canalització dels fons. Tot això, amb l'objecte de poder facilitar eines útils perquè el client detecti les seves possibles necessitats financeres complementàries, per bé que la concessió i accés a aquestes possibles ajudes o subvencions no dependrà de BBVA sinó de la idoneïtat de cada sol·licitant i de l'elegibilitat de cada projecte d'inversió presentat. Cal tenir en compte, a més, que cada comunitat autònoma, entitat local o organisme públic participant podria modificar els criteris per a les sol·licituds o concessions.