Fons europeus Next Generation

150.000 milions d'euros per impulsar la recuperació a Espanya

Si ets particular, autònom o empresa i vols desenvolupar un projecte de sostenibilitat, digitalització o cohesió i igualtat, pots sol·licitar les ajudes en línia a través del nostre col·laborador Minsait (Indra).

Com pots aprofitar aquesta oportunitat

Els fons NGEU estan destinats a inversions en projectes relacionats amb la sostenibilitat, la digitalització i la cohesió i igualtat
  • Accedeix al cercador d'ajudes (Minsait) des dels enllaços següents i consulta totes les ajudes destinades a l'execució de programes de reducció de l'impacte ambiental en l'àmbit de:

  • El Kit Digital té el propòsit de potenciar la transformació digital de les pimes i els autònoms, ajudant-los a implantar solucions de digitalització com desenvolupaments de pàgina web, ecommerce, màrqueting digital i ciberseguretat.

    Ja estan oberts els tres trams d'ajudes als quals poden optar autònoms o empreses de fins a 49 empleats.

  • Tenen l'objectiu d'impulsar un creixement intel·ligent, sostenible i inclusiu mitjançant ajudes destinades a educació, treball, sanitat, infraestructures per a dependents i impuls de la recerca, la cultura i l'esport.
Ajudes a l'exportació a través dels Fons Next Generation
Si necessites un impuls en les teves exportacions, pots consultar i sol·licitar les ajudes a la internacionalització en línia a través del nostre col·laborador Minsait (Indra).

Què són els fons europeus Next Generation

La UE tenia previst establir un pressupost per desenvolupar Europa entre 2021 i 2027. A causa de la crisi de la COVID-19, aquest pressupost s'ha incrementat en 750.000 milions d'euros. Aquest increment és el que es coneix com a fons europeus Next Generation.

L'objectiu és rellançar l'economia a curt termini i millorar la productivitat i el potencial de creixement a mitjà i llarg termini.

Pots fer la sol·licitud 100% en línia

Des de BBVA et donem accés a un procés 100% en línia perquè puguis sol·licitar les ajudes públiques. La sol·licitud es fa a través d'una plataforma de l'empresa col·laboradora Minsait (Indra).

Des de BBVA, t'oferim finançament per complementar els fons NGEU

A BBVA també financem projectes sostenibles

Estem impulsant un futur més verd i sostenible. Una de les formes d'aconseguir-ho és oferint finançament per a projectes d'eficiència energètica. Tant si accedeixes als fons europeus Next Generation com si no, pots comptar amb nosaltres.

Necessites més informació?

Últimes publicacions sobre els fons europeus Next Generation

Les condicions dels fons europeus Next Generation estan subjectes als criteris legals marcats per la Unió Europea i el Govern d'Espanya.
BBVA orientarà el client sobre els tràmits necessaris per intentar accedir a les diferents ajudes públiques o subvencions, a través de diversos socis que, a petició directa del client, faran càlculs orientatius, utilitzant les fonts legals emanades de les publicacions i butlletins oficials que els mateixos organismes públics emetin, com a partícips en els diversos programes de canalització dels fons. Tot això, amb l'objecte de poder facilitar eines útils perquè el client detecti les seves possibles necessitats financeres complementàries, per bé que la concessió i accés a aquestes possibles ajudes o subvencions no dependrà de BBVA sinó de la idoneïtat de cada sol·licitant i de l'elegibilitat de cada projecte d'inversió presentat. Cal tenir en compte, a més, que cada comunitat autònoma, entitat local o organisme públic participant podria modificar els criteris per a les sol·licituds o concessions.