BBVA, Agent Digitalitzador Kit Digital

BBVA continuant la seva aposta pels serveis digitals per a les pimes, vol contribuir a la digitalització de les empreses.

BBVA, com a Agent Digitalitzador del Programa Kit Digital, ofereix una solució de comerç electrònic

El TPV Virtual és una solució simple i segura per gestionar els pagaments i poder començar a vendre en el comerç electrònic, i avançar en la transformació digital de la teva empresa.

Què és el Programa Kit Digital?

És una iniciativa del Govern d'Espanya, finançada amb els fons europeus Next Generation UE, dins el Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència d'Espanya, que té com a objectiu la concessió d'ajudes per a la digitalització de petites empreses, microempreses i treballadors autònoms que pertanyin a qualsevol sector.

Les solucions de digitalització són les incloses en el Catàleg de Solucions de Digitalització del Programa.

Podràs sol·licitar un "bo digital" per a la transformació digital del teu negoci d'entre 2.000 € i 12.000 €, en funció del nombre de persones contractades.

Més informació

Quan s'ha de vendre en línia, una pime pot estar a l'altura de les més grans

El TPV Virtual-Kit Digital és la passarel·la de pagaments que et permet gestionar els cobraments de la teva botiga en línia de forma ràpida i segura. I rebre els pagaments de forma immediata.

I tot per 0 € al mes amb la tarifa Bo Kit Digital durant 12 mesos. Sense la subvenció del Programa Kit Digital el cost és de 220 € (alta de 100 € i 10 € al mes).

Gestiona els cobraments de forma fàcil i segura

Amb suport especialitzat 24 h, els 365 dies de l'any.

  • Integració simple i ràpida en les principals plataformes de comerç electrònic mitjançant executables gratuïts.
  • Pàgina de pagament personalitzable i adaptada a qualsevol dispositiu.
  • Seguiment en línia de les teves vendes i gestió d'operacions en el mòdul d'administració. A més, amb l'app My Business pots controlar el dia a dia del teu negoci, còmodament i des del mòbil.

Configura el TPV Virtual d'acord amb el teu mercat i model de negoci

  • A més del pagament amb targetes podràs oferir als teus clients altres formes de pagaments: Bizum, Applepay o Googlepay.
  • També podràs oferir pagaments ajornats amb Plazox, pagament en un clic o pagament per subscripció, entre altres opcions.
  • Podràs vendre a tot el món, tant a clients nacionals com internacionals, amb la pàgina de pagament multiidioma i l'opció de cobrament en la seva moneda.

Tarifes del TPV Virtual

12 primers mesos 0 € amb la subvenció del Bo Digital dels fons europeus Next Generation UE

Passat el primer any, la tarifa serà de 10 € al mes.

La tarifa Bo Kit Digital inclou:

  • Alta del TPV Virtual.
  • Manteniment mensual del TPV Virtual.
  • Pagaments amb Bizum i amb targetes Visa i Mastercard (llevat de modalitats B2B) fins a 20.000 € de pagaments a l'any. Si els superes, es cobrarà un 1,10% addicional de cada venda. Per a altres formes de pagament s'aplicaran tarifes addicionals.

La tarifa Bono Kit Digital no inclou targetes d'altres marques.

T'interessa?

Si vols contractar-lo o saber-ne més, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres a ecommerce@bbva.com