Les teves dades a BBVA

El compromís d'un banc responsable amb les teves dades.
Amb aquesta iniciativa volem ajudar-te a comprendre millor com custodiem les teves dades i les opcions que tens a la teva disposició per controlar-ne l'ús. Perquè com més en saps, millor decideixes.

Per tu: les dades són teves i només les farem servir amb el teu consentiment

Les teves dades et pertanyen i tu en tens el control. A BBVA, com a empresa compromesa amb l'ús rigorós de les dades, mai no en fem res sense el teu permís. I com que la privacitat és important, tractem les teves dades amb el màxim respecte i les custodiem amb seguretat. Per aquest motiu, disposem de les màximes mesures de seguretat per garantir la confidencialitat en les comunicacions.

Quines dades tenim teves?

Perquè sabem que la transparència és fonamental, volem detallar-te alguns exemples d'informació que tenim sobre tu i d'on procedeixen.

  • Dades que t'identifiquen:

Per exemple, el teu nom, la teva adreça postal, la teva adreça electrònica... Així podem contactar amb tu per gestionar els productes i serveis que tinguis, sol·licitis o contractis amb nosaltres.

  • Dades que ens diuen com ets:

Es tracta d'informació bàsica que ens proporciones, com el teu domicili o data de naixement. Amb aquestes et facilitarem la tasca d'emplenar informació que et demanarem en cas que vulguis fer-te client.

  • Dades que et permeten accedir a la teva àrea privada i signar de manera digital documents a BBVA:

Aquí s'inclou el codi o clau que utilitzes per accedir i signar documents en els nostres canals en línia, com el web i l'app de BBVA.

  • Dades sobre la teva operativa:

Per exemple, transferències i moviments dels productes que tens agregats d'altres bancs. Es tracta de garantir la privacitat i seguretat de les teves dades.

  • Dades econòmiques:

Relacionades amb la teva activitat econòmica que ens has proporcionat.

Què pots fer amb elles?

Les teves dades són teves i tu en tens el control. Mai no les utilitzem sense el teu consentiment i, les relatives als teus productes i serveis, estan sempre a la teva disposició a la teva àrea personal de no clients de bbva.es o App BBVA per a:

  • Consultar-les.
  • Modificar-les quan siguin inexactes.
  • Sol·licitar que s'eliminin les teves dades personals, llevat de les que siguin necessàries per donar-te servei per qüestions normatives.
  • Permetre que puguem accedir a les teves dades en altres entitats.
  • Demanar que no es facin servir les teves dades per a alguna de les finalitats per a les quals ens havies donat consentiment.

Tot sobre el tractament de dades personals

A més, si ho sol·licites, rebràs per correu electrònic un fitxer amb les dades personals que ens hagis facilitat i aquelles que s'han obtingut de la teva relació contractual amb BBVA per poder transmetre-les a una altra entitat (el que es coneix com a portabilitat).

Com les protegim?

Nosaltres custodiem les teves dades amb seguretat, igual que fem amb els teus diners des de fa més de 150 anys. Per fer-ho, a BBVA garantim que els nostres procediments, infraestructures i mesures de seguretat estan destinades a custodiar les teves dades personals amb els màxims nivells de protecció. A més, exigim que les persones que tracten les teves dades ho facin sempre amb el màxim respecte, de conformitat amb el codi de conducta autoregulat dels empleats de BBVA. El nostre compromís amb el compliment normatiu és un compromís amb els nostres clients.

Les dades, sempre en benefici teu

A través de la informació que ens proporciones, et podem ajudar a prendre millors decisions presentant-te, sense cap cost addicional i de manera senzilla, informació que abans no tenies.