Què necessites per obrir un compte en línia BBVA?

T'expliquem quins requisits has de complir i què necessites tenir a mà per obrir un compte a BBVA.
Per fer-te client de BBVA en línia i obrir-hi un compte bancari, pots accedir a bbva.es (amb l'ordinador, tauleta tàctil o mòbil) o utilitzar l'aplicació de BBVA en un smartphone iOS o Android.

Per donar-te d'alta en línia com a client BBVA necessites quatre coses:

1. Ser major d'edat (18 anys o més).

2. Documentació:

  • DNI o NIE (número d'identitat d'estranger a Espanya).
  • En alguns casos podrem sol·licitar documentació addicional com: nòmina, un contracte laboral o l'última declaració de l'IRPF.

* La documentació, podràs adjuntar-la durant en el procés o més tard al'adreça electrònica que et proporcionarem.

3. Tenir a mà el telèfon mòbil.

  • Per garantir la seguretat i la comoditat dels nostres clients, A BBVA tenim un sistema per signar els contractes del teu compte i targeta de BBVA nous mitjançant un SMS gratuït per al client. T'enviarem un missatge des de BBVA amb una clau de sis dígits amb la qual podràs validar el procés.

4. Connexió a internet 4G o Wi-Fi.

  • Si et vols donar d'alta amb el mòbil, et recomanem que tinguis una bona connexió (4G o Wi-Fi) per no tenir problemes de connexió durant la videotrucada i que el teu procés d'alta es completi sense problemes.

Recorda: A BBVA no utilitzem targetes de coordenades o altres sistemes de claus. Per fer qualsevol tipus d'operació que necessitis (contractar algun producte, fer una transferència, etc.) sempre t'enviarem un SMS al mòbil que ens hagis indicat i validat.

Cal fer un ingrés mínim per obrir un Compte Online a BBVA?

No és obligatori, però si vols, i per la teva comoditat, podràs portar els teus diners d'un altre banc durant el procés d'alta del teu nou compte.