Utilitats del pagament ajornat amb targeta

T'expliquem com et pot ajudar el pagament ajornat de les targetes de crèdit
S'acosta aquell viatge desitjat, aquella reforma que no pot esperar o aquella inoportuna despesa imprevista. Situacions en què s'agraeix molt tenir flexibilitat per afrontar aquests pagaments. Per fer-ho, una possible alternativa són les targetes de crèdit, un mitjà de pagament que permet ajornar el pagament de les despeses. Però, com funciona exactament?
Bàner superior Targeta Después Bàner superior Targeta Después
Targeta Después
Podràs ajornar les compres i utilitzar-la en més de 6.000 caixers.

Una targeta de crèdit té diverses modalitats de pagament, que permeten pagar tot el que s'ha gastat en compres el mes següent (sense interessos) o fraccionar el pagament de les compres efectuades en diversos mesos (amb interessos).

Les targetes de crèdit de BBVA es poden gestionar fàcilment des del web de bbva.es o des de l'aplicació de BBVA. De manera ràpida i des de qualsevol lloc, es poden gestionar els pagaments de les targetes d'una manera ràpida i senzilla, perquè el titular de la targeta triï, entre diverses, la modalitat de pagament que s'adeqüi més bé a les seves circumstàncies.

Modalitats de pagament amb targeta de crèdit

Les targetes de crèdit de BBVA tenen principalment tres modalitats de pagament: pagament total, pagament ajornat i pagament personalitzat.

La primera modalitat de pagament és el pagament total, que està configurat per defecte a les targetes de crèdit de BBVA, excepte a les revolving. Amb aquesta opció, l'import de la suma de totes les compres que es facin amb la targeta es carregarà en el compte associat el dia 5 del mes següent, sense interessos. És una manera d'ajornar al mes següent les compres, i pagar-les sense interessos.

Amb el pagament ajornat retornes la quantitat gastada en diversos terminis. Pots triar entre pagar una quantitat fixa cada mes o abonar un percentatge fix del que has gastat. Aquesta modalitat comporta el cobrament d'interessos, els quals estan especificats en el contracte de la targeta de crèdit.

Bàner Central Targeta Después Bàner Central Targeta Después
Targeta de crèdit BBVA
Ajorna les compres amb la targeta Después i accedeix a més de 6.000 caixers.

Finalment, el pagament personalitzat et permet fraccionar el pagament de les operacions que tu decideixis sempre que siguin de més de 50 €. Es pot triar entre pagar-ho de 3 a 36 mesos amb interessos o en 3 o 6 mesos a canvi d'una comissió.

Cal recordar que les targetes de crèdit de BBVA es poden gestionar fàcilment a través d'internet, i que aquest tipus de pagaments es poden modificar al moment. Per obtenir més informació, consulta el catàleg complet de targetes de BBVA i descobreix-ne tots els avantatges.

CTA Targeta Después CTA Targeta Después
Targetes - També et podria interessar Targetes - També et podria interessar

També et podria interessar

  • T'expliquem com pots utilitzar aquest servei per treure diners d'un caixer sense portar una targeta a sobre.
  • A BBVA t'expliquem les diferències entre una targeta de crèdit i una de dèbit d'una forma clara i senzilla.
  • T'expliquem com ingressar diners en un caixer perquè puguis fer-ho sempre que vulguis.
Targetes - Eines Targetes - Eines

Eines de targetes

  • Coneix les característiques de cadascuna de les targetes que BBVA té per a tu gràcies a aquest comparador.