Setmana de l'Assegurança. En què consisteix?

És l'esdeveniment que reuneix anualment els diferents actors del segment de les asseguradores
La Setmana de l'Assegurança és el gran esdeveniment anual que reuneix els principals actors del sector assegurador. Des de l'any 1993, la divisió d'assegurances del Reed Business Information, INESE, organitza una sèrie d'esdeveniments en què asseguradores, corredors, corredories, agents, agències, consultores, institucions i empreses de servei s'apleguen per valorar la situació del mercat assegurador nacional i impulsar nous avenços.
Bàner superior Assegurances BBVA Bàner superior Assegurances BBVA
Descobreix les Assegurances BBVA
El que més valores mereix la millor protecció.
Durant tres dies, els representants del sector de les assegurances es troben en una sèrie de conferències, debats, grups de treball i altres activitats. Les qüestions que s'hi tracten són tan diverses com la fidelització de clients, els canals de distribució, legislació o les possibles innovacions de cara al futur. En les darreres edicions de la Setmana de l'Assegurança destaquen els fòrums sobre el futur de les assegurances en l'entorn digital, i sobre com poder fer més fàcil i senzilla la relació dels clients amb les assegurances, des de com fer més accessible la informació fins a la creació d'eines que permetin fàcilment comunicar un sinistre. Es tracta d'un esdeveniment en general gratuït, però està dirigit a professionals del sector; de fet, els mediadors d'assegurances poden certificar la seva assistència a les jornades per sumar hores a la formació contínua que la llei els exigeix tenir en matèria d'assegurances.

El Dia de l'Assegurança a BBVA

A més de la Setmana de l'Assegurança, també celebrem el Dia de l'Assegurança cada 14 de maig. El Dia de l'Assegurança commemora la promulgació de les primeres lleis asseguradores. A Espanya, la primera data és el 14 de maig de 1908, que s'inspira en altres legislacions com la suïssa, l'anglesa o la francesa. Als Estats Units, el 14 de maig de 1946 es van posar les bases de la Conferència Hemisfèrica d'Assegurances, i per això es va decidir escollir el 14 de maig com el Dia Continental de l'Assegurança.
Bàner central Assegurances BBVA Bàner central Assegurances BBVA
Coneix les nostres assegurances
I tria la que s'adapti més bé a les teves necessitats.
A BBVA volem celebrar aquesta efemèride amb una promoció especial perquè t'animis a protegir el que més t'importa. Informa-te'n a través de bbva.es.
CTA Assegurances BBVA CTA Assegurances BBVA
Assegurances - També podria interessar-te Assegurances - També podria interessar-te

També et podria interessar

  • T'expliquem les característiques d'una assegurança de renda vitalícia i quins són els seus avantatges.
  • Donada l'obligació de reparar danys que has causat a uns altres, una assegurança de responsabilitat civil pot ser necessària.
  • T'expliquem el seu funcionament, les seves claus i com pots identificar quina s'ajusta a les teves necessitats.
Assegurances - Eines Assegurances - Eines

Eines d'assegurances

  • Fes el teu propi exemple amb les teves actuals assegurances i descobreix quant podràs estalviar si decideixes incloure-les en el Pla EstarSeguro BBVA.