Per a quines situacions serveixen les assegurances d'accidents

Has pensat què passaria si en el futur pateixes un accident que t'impedeixi seguir treballant?

A més de les clàssiques assegurances de vida, hi ha també les assegurances d'accidents; contractant-ne una no evitaràs les conseqüències d'un imprevist, però si en tens, pot ajudar-te a aconseguir que sigui al més suportable possible.

Perquè entenguis bé el sentit d'aquest producte, a l'article següent t'expliquem què són en realitat les assegurances d'accidents, què cobreixen i com pots contractar-ne una.

Bàner superior Assegurances BBVA Bàner superior Assegurances BBVA
Descobreix les Assegurances BBVA
El que més valores mereix la millor protecció.

La freqüència dels accidents

Encara que sembli difícil de creure, moltes vegades es produeixen autèntics drames arran d'accidents imprevisibles: una mala caiguda d'un tamboret, un tall desafortunat o, simplement, una badada poden desencadenar situacions desfavorables. I de vegades, aquests casos, curiosament, no estan previstos per una assegurança de vida, de manera que val la pena reflexionar, encara que sigui per un moment, en tot el que pot passar per accident i com protegir-se'n.

Es poden prendre moltes mesures de prevenció, sens dubte! Ara bé, els accidents són precisament això: fets imprevisibles. Aquests danys solen mesurar-se, en general, en una escala que s'inicia amb graus d'invalidesa (temporal o permanent) i que s'estén fins a la defunció.

Pel que fa a l'entorn, i atès que la majoria dels accidents que es produeixen avui dia tenen lloc en l'àmbit laboral, és molt important tenir en compte quines cobertures comprèn l'assegurança a l'hora de signar un contracte.

No obstant això, per bé que una part notable dels accidents té lloc en l'entorn laboral, molts d'altres es produeixen en l'àmbit domèstic. I aquests no han d'estar necessàriament vinculats a activitats de risc, algunes tasques simples del dia a dia poden derivar en un accident: des d'una relliscada a la banyera o sobre un terra mullat fins a lesions a la cuina, passant per activitats d'oci o d'esport aparentment inofensives. Tots poden acabar en danys irreparables.

El sentit de l'assegurança d'accidents i les seves cobertures

Una assegurança d'accidents, d'una banda, et protegeix de les conseqüències econòmiques que es deriven dels riscos d'accidents, tan presents en la vida diària, i de l'altra, complementa les teves necessitats de protecció i les de la teva família, tant en l'àmbit privat com en el professional.
Bàner central Assegurances BBVA Bàner central Assegurances BBVA
Coneix les nostres assegurances
I tria la que s'adapti més bé a les teves necessitats.

Amb l'Assegurança Protecció Familiar BBVA, tens a la teva disposició una cobertura molt completa tant en l'àmbit de defunció com pel que fa a serveis i prestacions assistencials al servei de l'assegurat que hagi patit un accident, com ara: 

 • Cobertura de defunció per qualsevol accident, també de circulació. 
 • Cobertura de defunció del cònjuge en el mateix accident, també de circulació, en què mor l'assegurat. 
 • Cobertura d'incapacitat permanent absoluta per accident. 
 • Despeses mèdiques per tractar les conseqüències de l'accident. 
 • Indemnització diària per accident. 
 • Assistència per hospitalització domiciliària per accident. 
 • Psicòleg presencial. 
 • Defensa jurídica per accident. 
 • Segon diagnòstic per incapacitat permanent absoluta per accident. 
 • Capital fix de 100.000 € sense distinció d'edat ni de sexe. 

L'Assegurança Protecció Familiar BBVA és, per tant, una alternativa perquè en cas que, a causa d'un accident, pateixis una disminució dels teus ingressos o un augment de despeses, t'ajudi temporalment a fer front a aquesta nova situació personal i laboral. A més, és compatible amb altres assegurances en què el prenedor tingui assegurada la seva vida.

CTA Assegurances BBVA CTA Assegurances BBVA
Assegurances - També podria interessar-te Assegurances - També podria interessar-te

També et podria interessar

 • T'expliquem les característiques d'una assegurança de renda vitalícia i quins són els seus avantatges.
 • Donada l'obligació de reparar danys que has causat a uns altres, una assegurança de responsabilitat civil pot ser necessària.
 • T'expliquem el seu funcionament, les seves claus i com pots identificar quina s'ajusta a les teves necessitats.
Assegurances - Eines Assegurances - Eines

Eines d'assegurances

 • Fes el teu propi exemple amb les teves actuals assegurances i descobreix quant podràs estalviar si decideixes incloure-les en el Pla EstarSeguro BBVA.