Què inclou una assegurança mèdica de viatge internacional?

Descobreix els avantatges de tenir aquest tipus de pòlisses en els teus viatges a l'estranger.
El fenomen de la globalització i l'abaratiment dels preus dels bitllets d'avió han ocasionat un increment exponencial dels viatges internacionals en les últimes dècades. Al marge d'aspectes logístics com l'allotjament, el visat o les rutes, aquest tipus de desplaçaments exigeixen una planificació específica en àmbits tan rellevants com l'accés a la prestació de serveis mèdics. En aquest sentit, les assegurances mèdiques de viatges internacionals s'han posicionat com l'opció més fiable a l'hora de garantir l'atenció sanitària dels seus beneficiaris a l'estranger. Si encara no coneixes els avantatges i les cobertures que t'ofereix una assegurança mèdica de viatge internacional, segueix llegint.
Bàner superior Assegurances BBVA Bàner superior Assegurances BBVA
Descobreix les Assegurances BBVA
El que més valores mereix la millor protecció.

Què és una assegurança mèdica de viatge internacional?

L'assegurança mèdica de viatge internacional és un producte assegurador dissenyat per proporcionar assistència i cobertura mèdica al beneficiari durant les seves estades a l'estranger. A diferència d'altres pòlisses de viatge, les cobertures de les quals estan limitades a un determinat espai geogràfic, aquestes pòlisses no solen tenir aquest tipus de limitacions, encara que dependrà de cada asseguradora.

Les assegurances mèdiques de viatges internacionals integren cobertures en l'àmbit de l'assistència sanitària. En termes generals, aquest tipus de productes assumeixen les despeses derivades de l'atenció mèdica rebuda pel beneficiari en cas de malaltia o accident a l'estranger, des de les consultes fins als medicaments o tractaments específics. Al marge d'aquestes cobertures bàsiques, la majoria de les asseguradores ofereixen als futurs beneficiaris de la pòlissa la possibilitat d'incloure cobertures addicionals per a altres contingències relacionades amb la seva integritat física, com la repatriació en cas de defunció o malaltia greu o l'evacuació d'emergència.

Malgrat que el Ministeri d'Afers Exteriors recomana encaridament la contractació d'aquest tipus de pòlisses a l'hora de desplaçar-se a l'estranger, les assegurances mèdiques de viatge no constitueixen un requisit de compliment obligat a l'hora d'accedir a altres països, llevat d'en alguns casos excepcionals, per la qual cosa és convenient fer la consulta al Ministeri d'Afers Exteriors.

Avantatges de les assegurances mèdiques per a viatges internacionals

Els sistemes i serveis sanitaris presenten un funcionament i unes condicions molt diferents en funció de les polítiques pròpies de cada país. Així, les prestacions que no comporten el pagament de cap tipus d'honoraris en un territori determinat poden requerir el desemborsament de grans sumes de diners en un altre. En aquest sentit, la contractació d'una assegurança mèdica de viatge ofereix al beneficiari la garantia de poder accedir a atenció mèdica, independentment del país en què es trobi i dels diners de què disposi en aquell instant. D'aquesta forma, aquest tipus de pòlisses suposen un estalvi a llarg termini, atès que en alguns països les despeses derivades d'una simple consulta poden superar fàcilment el preu de l'assegurança.

D'altra banda, les assegurances mèdiques per a viatges internacionals solen integrar serveis continus i il·limitats d'atenció telefònica, proporcionen a l'assegurat informació pràctica sobre els centres mèdics més pròxims als quals pot acudir i indiquen aquells en què podrà comunicar-se en l'idioma de la seva elecció.

Bàner central Assegurances BBVA Bàner central Assegurances BBVA
Coneix les nostres assegurances
I tria la que s'adapti més bé a les teves necessitats.

Finalment, un dels grans avantatges que presenten les assegurances mèdiques de viatges internacionals rau en la possibilitat d'adaptar la durada del contracte de la pòlissa en funció de les necessitats del beneficiari. D'aquesta manera, els futurs assegurats poden optar per contractar la pòlissa de manera indefinida o únicament durant el període de temps que passaran a l'estranger. Així mateix, la majoria de les asseguradores presenten certa flexibilitat pel que fa a les cobertures i ofereixen als usuaris la possibilitat d'integrar o excloure aquelles que creguin convenients.

Si has de viatjar a l'estranger i busques una assegurança que t'ofereixi tranquil·litat i protecció, a BBVA tenim la solució. L'Assegurança de Viatge BBVA integra cobertures no només en l'àmbit sanitari, en què fa front a qualsevol tipus de despesa relacionada amb l'atenció mèdica rebuda a l'estranger, sinó que també ofereix indemnitzacions en cas de pèrdua, danys o robatori de l'equipatge, o en cas que el teu viatge tingui alguna demora. A més, en tractar-se d'una assegurança anual no compta amb cap tipus de limitacions respecte al nombre de viatges que facis durant aquest any. Visita bbva.es i descobreix la millor manera de viatjar protegit.

CTA Assegurances BBVA CTA Assegurances BBVA
Assegurances - També podria interessar-te Assegurances - També podria interessar-te

També et podria interessar

  • T'expliquem les característiques d'una assegurança de renda vitalícia i quins són els seus avantatges.
  • Donada l'obligació de reparar danys que has causat a uns altres, una assegurança de responsabilitat civil pot ser necessària.
  • T'expliquem el seu funcionament, les seves claus i com pots identificar quina s'ajusta a les teves necessitats.
Assegurances - Eines Assegurances - Eines

Eines d'assegurances

  • Fes el teu propi exemple amb les teves actuals assegurances i descobreix quant podràs estalviar si decideixes incloure-les en el Pla EstarSeguro BBVA.