Agrupa les teves assegurances i estalvia fins a un 15%

Amb BBVA Pla EstarSeguro, fracciones el pagament de les teves assegurances BBVA en dotze mesos des de la primera assegurança que hi incloguis i pots estalviar (a partir de la segona assegurança) fins a un màxim d'un 15%

Avui dia, hi ha només unes quantes entitats que permetin agrupar les seves assegurances i fer-ne el pagament mensual sense cobrar interessos per fraccionament i, a més, aplicant descomptes per la inclusió de diverses assegurances.

Les opcions que ofereixen algunes entitats tenen un sistema de funcionament complex, que té en compte diversos requisits per poder-se beneficiar del fraccionament sense costos i/o amb bonificacions, com ara l'exigència de primes mínimes en les assegurances que s'hi incorporen, períodes de permanència mínims, fraccionament només disponible per a contractacions noves, bonificacions aplicables per grups i/o famílies de productes…

Bàner superior Assegurances BBVA Bàner superior Assegurances BBVA
Descobreix les Assegurances BBVA
El que més valores mereix la millor protecció.

En canvi, amb BBVA Pla EstarSeguro agrupes el pagament de les teves assegurances BBVA en un únic rebut, fracciones el seu pagament en 12 mesos des de la primera assegurança que incloguis, i pots estalviar (a partir de la segona assegurança) fins a un màxim d'un 15%.

El pagament es fa mitjançant una targeta “virtual” (sense plàstic), destinada únicament al pagament de les assegurances BBVA i sense cap cost d'emissió ni manteniment, la qual fa possible que puguis fraccionar mensualment tots els pagaments de les teves assegurances.

Què és BBVA Pla EstarSeguro?

BBVA Pla EstarSeguro s'ha dissenyat com una solució senzilla i transparent per facilitar-te una eina útil per planificar i optimitzar les teves despeses, proporcionant-te, a més, comoditat i estalvi de temps en poder gestionar el servei de manera autònoma a través del web i el mòbil.

Quins són els principals avantatges del servei?

Alguns avantatges que incorpora el Pla és que pots agrupar totes les teves assegurances contractades en Vida lliure, Llar, Cotxe i moto, Salut Particulars i Autònoms i ILT Autònoms (incapacitat laboral transitòria) (*). A més, és vàlid tant per a la contractació de pòlisses noves a BBVA Seguros com per a les assegurances que ja tinguis contractades a l'entitat.

I com més assegurances incloguis a BBVA Pla EstarSeguro, més estalviaràs. Pots arribar a aconseguir fins a un 15% de bonificació en totes les assegurances incloses i que ja s'estiguin cobrant a través de BBVA Pla EstarSeguro. I per si fos poc, aquesta bonificació és addicional als descomptes que ja puguis tenir en les teves pòlisses. D'aquesta manera, mensualment es determinarà el percentatge que correspongui en funció del nombre d'assegurances que ja estiguis pagant a través del Pla, i s'aplicarà aquesta bonificació sobre l'import de la quota mensual total.

Com pots veure, són molts els beneficis que t'ofereix BBVA Pla EstarSeguro, però si encara tens dubtes sobre si et pot interessar o no contractar el Pla, et detallem els seus avantatges principals. Entre d'altres, cal destacar els següents:

 • Fraccionament del pagament de les assegurances en 12 mesos: Et permet agrupar, en un únic rebut, les primes de les teves assegurances incloses.
 • Sense interessos ni costos per fraccionament.
 • Sense nombre mínim de pòlisses i sense primes mínimes.
 • Sense compromís de permanència.
 • És una eina útil per planificar les despeses de manera senzilla i transparent.
 • Facilitat d'administració i avantatges immediats: Pots incloure les teves assegurances en qualsevol moment i a través de qualsevol mitjà (oficines, web i mòbil), proporcionant una total llibertat per gestionar la inclusió de les teves assegurances.
 • Fins al 15% de bonificació: Calculada i aplicada mensualment en funció del nombre d'assegurances incloses i que es paguin a través del Pla.
 • I amb una plataforma telefònica transaccional exclusiva per a clients de BBVA Pla EstarSeguro: 91 224 98 00.

Qui pot contractar el servei?

El Pla està destinat per a particulars i autònoms de BBVA que contractin o tinguin contractada una assegurança de BBVA Seguros de les modalitats disponibles (abans comentades) per ser incorporades en el servei

Contractació molt senzilla

BBVA Pla EstarSeguro es pot contractar des de bbva.es o l'app de BBVA de forma còmoda i senzilla. O si ho prefereixes, també et pots donar d'alta a qualsevol oficina BBVA.

L'administració és senzilla i pots incloure-hi o excloure'n les teves assegurances en qualsevol moment a través d'oficina, web o mòbil. D'aquesta manera, es fracciona el pagament de totes les assegurances incloses en el Pla i reps un únic càrrec mensual, sense costos addicionals.

Com pots veure amb BBVA Pla EstarSeguro és més fàcil planificar les despeses de les teves assegurances i estalviar.

Bàner central Assegurances BBVA Bàner central Assegurances BBVA
Coneix les nostres assegurances
I tria la que s'adapti més bé a les teves necessitats.

Hi ha algun límit d'assegurances contractables?

No hi ha cap límit a l'hora d'incloure assegurances a BBVA Pla EstarSeguro. I, tal com reflecteix la taula de percentatges, com més assegurances s'incloguin en el servei, més alt serà el percentatge de bonificació de què et podràs beneficiar.

Bonificació

 • 1 assegurança: 0 %
 • 2 assegurances: 5 %
 • 3 assegurances: 7 %
 • 4 assegurances: 9 %
 • 5 assegurances: 10 %
 • 6 assegurances: 11 %
 • 7 assegurances: 12 %
 • 8 assegurances: 13 %
 • 9 assegurances: 14 %
 • 10 o més assegurances: 15 %

Si vols saber més sobre BBVA Pla EstarSeguro, no deixis d'accedir a bbva.es o a l'app de BBVA per consultar tota la informació disponible

També podràs calcular quant et pots estalviar fent el teu propi exemple amb les teves actuals assegurances. O bé deixa-ho a les nostres mans i posa't en contacte amb el gestor de la teva oficina BBVA, que resoldrà tots els dubtes que tinguis.

(*) Les assegurances BBVA que podràs incloure-hi són de cotxe, moto, llar, salut, vida i accidents (no s'hi podran incloure les assegurances de vida de Catalunya Caixa, les assegurances de Salut Pimes, les assegurances de cotxe en coassegurança amb Mapfre i l'assegurança Protecció Accidents BBVA).

CTA Assegurances BBVA CTA Assegurances BBVA
Assegurances - També podria interessar-te Assegurances - També podria interessar-te

També et podria interessar

 • T'expliquem les característiques d'una assegurança de renda vitalícia i quins són els seus avantatges.
 • Donada l'obligació de reparar danys que has causat a uns altres, una assegurança de responsabilitat civil pot ser necessària.
 • T'expliquem el seu funcionament, les seves claus i com pots identificar quina s'ajusta a les teves necessitats.
Assegurances - Eines Assegurances - Eines

Eines d'assegurances

 • Fes el teu propi exemple amb les teves actuals assegurances i descobreix quant podràs estalviar si decideixes incloure-les en el Pla EstarSeguro BBVA.