Evita problemes: sol·licita el teu préstec personal per internet de forma ràpida i segura

Per moblar casa teva nova, pagar els estudis o canviar de cotxe de manera immediata.

Demanar un préstec és una manera d'afrontar aquelles despeses a què no podem fer front de manera immediata. Hi ha situacions, com pagar els estudis, canviar de cotxe, moblar la teva futura casa o casar-te, que requereixen un esforç econòmic important. Potser no tinguis capacitat per abordar aquestes despeses o pot que, simplement, prefereixis demanar-s'ho al banc i pagar-los a poc a poc. 

En aquest article, et comptem com sol·licitar préstecs personals per internet ràpids i assegurances i les claus a tenir en compte abans de triar el préstec que millor s'adapta a les teves circumstàncies i necessitats.

Bàner Superior Préstec Ràpid Bàner Superior Préstec Ràpid
Préstec Ràpid Sense Documents
Si no ets client, pots sol·licitar de 3.000€ a 20.000€ de manera 100% en línia.

Quant diners necessito?

Abans de sol·licitar un préstec personal per internet et recomanem que coneguis exactament quin és el teu límit d'endeutament, és a dir, quin és la quantia de les quotes mensuals que et pots permetre pagar sense passar dificultats. El límit ve condicionat per la teva capacitat de pagament. És recomanable comparar les diferents alternatives que existeixen en el mercat i quin d'elles s'ajusta millor al que necessites.

A BBVA comptem un comparador de préstecs amb què pots fer-te una idea ràpida de tot el que t'oferim, i en quines condicions, des dels tipus d'interès o les comissions d'obertura i cancel·lació fins als terminis de devolució.

A quin interès puc pagar-ho?

Quan el banc et presta diners no només cerca una rendibilitat sinó que també ha d'assumir un risc d'impagament i, a canvi de tot això, et sol·licita els diners prestat més uns interessos. Si volem comparar l'interès que ens ofereixen els diferents bancs haurem de fixar-nos en el TIN i la TAE. 

  • L'acrònim TIN fa referència al Tipus d'Interès Nominal, el preu que el banc cobra per prestar-nos diners. Es calcula partint d'un percentatge sobre el capital ofert al client. Aquest percentatge s'aplica sobre el capital pendent de devolució en cada moment. Dins el TIN no hi ha incloses les possibles comissions que tingui el préstec.
  • La TAE és la Taxa Anual Equivalent i, igual que el TIN, representa el que costa el préstec però aquesta vegada incloent les comissions i altres despeses que poden venir associats a la concessió del préstec.

En quant temps puc tornar el préstec personal ràpid?

El període d'amortització és el termini establert per tornar els diners prestat, més els seus interessos, al banc. El normal és que se situï entre els dos i els vuit anys, encara que dependrà de cada banc i de les condicions de cada préstec per internet o oficina.

Quins són les comissions associades al préstec que he triat?

La majoria de productes de finançament tenen alguna comissió associada. Les més comunes són:

  • Comissió d'obertura: és un petit percentatge del total del préstec que es paga a l'inici.
  • Comissió de cancel·lació anticipada total o parcial: es paga un percentatge del capital que s'amortitza del préstec.

Si et sorgeixen dubtes a l'hora de triar el préstec, et recomanem que contactis amb els nostres gestors, que t'ajudaran a decidir el préstec que millor s'adapta a les teves circumstàncies.

Bàner Central Préstec Ràpid Bàner Central Préstec Ràpid
Vols un préstec?
Sol·licita-ho de manera ràpida i 100% en línia. Siguis o no client de BBVA.

Com sol·licitar el teu préstec de forma ràpida i segura

Els processos de sol·licitud dels préstecs per internet, igual que uns altres productes i serveis, s'estan modernitzant i adaptant a la nova era digital i a les noves formes de consum. Parlem d'aquests anys en què demanar un préstecs significada anar a l'oficina del barri i parlar amb el gestor de tota la vida per intentar convèncer-li del motiu de la sol·licitud. Tot això ha canviat. Actualment, es pot fer el 100% per internet de forma ràpida i segura.

BBVA posa a la teva disposició el Préstec Personal sense Documents, un préstec ràpid orientat a no clients amb què pots finançar de 3.000 a 20.000€ en un termini de 8 anys per als teus projectes.

A més, gràcies al servei d'agregació de BBVA, no necessites adjuntar cap tipus de documentació (només el DNI per a la identificació) i reps la resposta a la teva sol·licitud en un termini de 8 hores feiners. I això no és tot, basant-nos en les capacitats i potències que ofereix l'agregació de bancs, podràs fer el procés de sol·licitud del teu préstec per internet de forma ràpida i segura.

CTA Préstec Ràpid CTA Préstec Ràpid
Préstecs - També podria interessar-te Préstecs - També podria interessar-te

També et podria interessar

  • T'expliquem com funciona una reunificació de deutes, a més dels seus avantatges i inconvenients.
  • Una de les garanties més grans que té el banc per assegurar-se la devolució del préstec és la nòmina.
  • T'expliquem en què consisteixen els crèdits a l'instant i com se'n pot aconseguir un.
Préstecs - Eines Préstecs - Eines

Eines de préstecs

  • Calcula les condicions de finançament del préstec que necessites amb el nostre simulador i en només 3 minuts.
  • T'ajudem a calcular les condicions de finançament del teu proper cotxe amb el nostre simulador de préstecs especialitzat.