Demana el teu préstec ràpid sense domiciliar la nòmina

Per a emprenedors, pensionistes i treballadors temporals.

No deixis que res freni els teus plans personals o professionals. Si necessites sol·licitar un préstec ràpid sense nòmina, pots aportar un altre tipus d'informació sobre els teus ingressos per assegurar a l'entitat que pots tornar el préstec. Per exemple, pots presentar una pensió o, en cas que siguis autònom, una declaració de l'IVA o de l'IRPF. Si estàs pensant en sol·licitar un préstec i no tens una nòmina domiciliada en el banc, té en compte que hi ha algunes entitats que ofereixen préstecs sense nòmina.

La nòmina és una de les majors garanties que té el banc per assegurar-se que la persona que demana el préstec va a poder tornar els diners prestat. Tenir una nòmina domiciliada no és indispensable per accedir a un préstec, però dona moltes facilitats i ajuda a què el banc t'ofereixi millors condicions.

Bàner Superior Préstec Ràpid Bàner Superior Préstec Ràpid
Préstec Ràpid Sense Documents
Si no ets client, pots sol·licitar de 3.000€ a 20.000€ de manera 100% en línia.

Requisits bàsics per demanar un préstec

Cada entitat bancària té els seus propis criteris a l'hora de concedir un préstec. Aquests depenen, en gran mesura, de la política de risc del banc, de la quantitat de diners que es presti i del destí dels diners, entre altres factors. 

També existeixen una sèrie de requisits comuns que tots els bancs demanen als sol·licitants d'un préstec, sigui aquest del tipus que sigui:

  • Ser major d'edat: els bancs necessiten assegurar-se que els diners prestat els serà tornat i això només és possible si tens un historial creditici estable i ingressos regulars. Dues condicions difícils de reunir si s'és menor d'edat.
  • Tenir solvència i ingressos estables: el prestatari ha de demostrar que pot tornar els diners prestat. Per fer-ho, ha d'aportar uns ingressos estables i superiors a les obligacions adquirides amb el banc.

Alternatives a la nòmina

Com hem comentat, hi ha alternatives que et permeten demostrar la teva capacitat de pagament del préstec si no tens una nòmina domiciliada (prestació per desocupació, una pensió, etc.). Tanmateix, BBVA va més enllà de la documentació i de la paperassa, donant-te l'opció d'acreditar la teva solvència davant el préstec a través del procés d'agregació dels teus bancs.

Aquest procés és molt senzill, ràpid i 100% en línia. Quan facis la sol·licitud de teu préstec ràpid sense documents se't demanarà que introdueixis les claus del teu banc. En aproximadament 2 minuts, BBVA analitzarà els teus moviments i en 8 hores feiners tindràs una resposta a la teva sol·licitud.

Bàner Central Préstec Ràpid Bàner Central Préstec Ràpid
Vols un préstec?
Sol·licita-ho de manera ràpida i 100% en línia. Siguis o no client de BBVA.

BBVA ofereix alternatives per accedir a finançament a l'instant. Per exemple, contractant una targeta de crèdit de BBVA podràs fer, sempre que el necessitis, un traspàs d'efectiu de la teva targeta al teu compte, fins a l'import límit que tinguis concedit. D'aquesta manera, accediràs a un diners extra a l'instant, el qual podràs tornar en còmodes terminis.

A més, BBVA t'ofereix la possibilitat de finançar rebuts o fraccionar el pagament de les compres que facis amb la teva targeta de crèdit. Si vols més informació, la trobaràs en bbva.es o acudint a la teva oficina més pròxima.

CTA Préstec Ràpid CTA Préstec Ràpid
Préstecs - També podria interessar-te Préstecs - També podria interessar-te

També et podria interessar

  • T'expliquem com funciona una reunificació de deutes, a més dels seus avantatges i inconvenients.
  • Una de les garanties més grans que té el banc per assegurar-se la devolució del préstec és la nòmina.
  • T'expliquem en què consisteixen els crèdits a l'instant i com se'n pot aconseguir un.
Préstecs - Eines Préstecs - Eines

Eines de préstecs

  • Calcula les condicions de finançament del préstec que necessites amb el nostre simulador i en només 3 minuts.
  • T'ajudem a calcular les condicions de finançament del teu proper cotxe amb el nostre simulador de préstecs especialitzat.