Així pots demanar un préstec ràpid sense paperassa

Siguis o no client de BBVA pots accedir a un préstec gairebé sense paperassa.

Avui dia, existeixen diferents tipus de préstecs i la documentació requerida per sol·licitar-los pot variar en cada cas. 

Per un costat estan els préstecs personals més ‘tradicionals’, del qual procés de sol·licitud és llarg i requereix una gran quantitat de documentació, per a una concessió final més que difícil. Són els que es poden trobar, per exemple, en cercar finançament per comprar un cotxe nou. 

Per un altre, es troben els préstecs ràpids, els quals són ja una realitat. Aquests permeten sol·licitar una quantitat de diners en un termini flexible, escollint la quota que millor s'ajust al que se cerca. Amb ell, la compra d'una cuina nova, el canvi d'un cotxe ja vell o aquest viatge de nuvis eternament posposat es poden fer realitat. 

Bàner Superior Préstec Ràpid Bàner Superior Préstec Ràpid
Préstec Ràpid Sense Documents
Si no ets client, pots sol·licitar de 3.000€ a 20.000€ de manera 100% en línia.

Pas a pas: aconsegueix el teu préstec ràpid sense paperassa

La tramitació d'un préstec ràpid sol ser més senzilla i àgil i la documentació exigida és menor que la que et demanen en un préstec personal tradicional. Per bé que és cert, els interessos que hauràs de pagar en alguns casos seran superiors als préstecs de tota la vida i el termini per a la devolució dels diners serà inferior. 

Per sol·licitar el teu préstec ràpid sense paperassa s'ha de:

 1. Entrar en el simulador i indicar l'import, el termini i la quota que s'ajust a les teves necessitats.
 2. Emplenar un formulari amb les nostres dades personals.
 3. Esperar a què l'entitat preautoritzi la sol·licitud. Després d'això, s'envia per correu ordinari o per adreça electrònica la documentació necessària). 
 4. Si la sol·licitud és acceptada, els diners serà ingressat en el nostre compte en un termini de 72h feiners.

La tramitació total del préstec sol trigar una mitjana de 7 dies feiners, el que li fa molt més ràpid i àgil que els préstecs més tradicionals, malgrat no semblar-ho a primera vista. 

Alguns bancs com BBVA ofereixen als seus clients un Préstec Preconcedit Online el qual disposa de les condicions d'un préstec tradicional juntament amb la rapidesa i agilitat en la seva tramitació d'un préstec ràpid. Si ets client de BBVA pots fer el procés en línia, a través del web o a l'app, o des de qualsevol caixer. Recorda que el mínim que es pot sol·licitar en aquest tipus de crèdits és de 1.500€ i el tipus d'interès varia en funció del perfil de cada client.

També els no clients de BBVA poden accedir a un préstec ràpid sense paperassa, pensat per oferir les mateixa rapidesa i comoditat de què disposa un client de BBVA en contractar un Préstec Preconcedit.

Cada entitat bancària té els seus propis criteris a l'hora de concedir un préstec. Dependrà, en part, de la política de risc del banc, de la quantitat de diners que es presti i del destí dels diners

Malgrat això, existeixen requisits comuns que tots els bancs demanen als sol·licitants d'un préstec, sigui aquest del tipus que sigui:

 • Ser major d'edat: els bancs necessiten assegurar-se que els diners prestats els seran retornats i això només és possible si el sol·licitant té un historial creditici estable i ingressos regulars. Dues condicions difícils de reunir si s'és menor d'edat.
 • Tenir solvència i ingressos estables: el prestatari ha de demostrar que pot tornar els diners prestat. Per fer-ho, ha d'aportar uns ingressos estables i superiors a les obligacions adquirides amb el banc. Per exemple, si se'n recorda que cada mes haurà de tornar 400€ del préstec, seran necessaris uns ingressos que li permetin prescindir d'aquesta quantitat mensual.
Bàner Central Préstec Ràpid Bàner Central Préstec Ràpid
Vols un préstec?
Sol·licita-ho de manera ràpida i 100% en línia. Siguis o no client de BBVA.

Si necessites un préstec ràpid en línia, a BBVA t'oferim dues opcions:

 1. Si no ets client i no vols obrir un compte a BBVA, pots sol·licitar un Préstec Ràpid En línia i obtenir resposta en 8 hores feiners. 
 2. Si ja ets client, pots sol·licitar un Préstec Personal Online, amb unes condicions molt competitives i amb total rapidesa a l'hora de sol·licitar-ho.

També disposes d'una tercera opció si necessites menys de 3.000€, i amb la targeta de crèdit BBVA pots disposar de crèdit de manera ràpida i en línia. Podràs ajornar les teves compres i pagar-les en diverses quotes, amb interessos, o traspassar efectiu de la teva targeta al teu compte i després tornar-ho en còmodes terminis.

A més, BBVA t'ofereix la possibilitat de finançar rebuts o fraccionar el pagament de les compres que facis amb la teva targeta de crèdit.

CTA Préstec Ràpid CTA Préstec Ràpid
Préstecs - També podria interessar-te Préstecs - També podria interessar-te

També et podria interessar

 • T'expliquem com funciona una reunificació de deutes, a més dels seus avantatges i inconvenients.
 • Una de les garanties més grans que té el banc per assegurar-se la devolució del préstec és la nòmina.
 • T'expliquem en què consisteixen els crèdits a l'instant i com se'n pot aconseguir un.
Préstecs - Eines Préstecs - Eines

Eines de préstecs

 • Calcula les condicions de finançament del préstec que necessites amb el nostre simulador i en només 3 minuts.
 • T'ajudem a calcular les condicions de finançament del teu proper cotxe amb el nostre simulador de préstecs especialitzat.