Quines despeses associades tenen els préstecs 24 hores?

Per donar una resposta ràpida a una necessitat.

És la Llei de Murphy: quan menys t'ho esperes i en el moment més inoportú sorgeix un contratemps que t'obliga a fer algun desemborsament inesperat.

Si has d'afrontar despeses extraordinàries de manera sobtada, una opció pot ser sol·licitar un préstec i obtenir resposta en 24 hores. D'aquesta manera podràs disposar dels diners de manera gairebé immediata, còmoda i fàcil. En aquest article et comptem com sol·licitar un préstec i quines condicions solen estar associades a aquest tipus de producte.

Bàner Superior Préstec Ràpid Bàner Superior Préstec Ràpid
Préstec Ràpid Sense Documents
Si no ets client, pots sol·licitar de 3.000€ a 20.000€ de manera 100% en línia.

De quant puc disposar?

La forquilla és àmplia. Pots accedir a mini crèdits d'entre 50 i 1.000 euros o a quantitats més elevades que van des dels 3.000 fins als 20.000 euros. Els terminis de devolució dels diners variaran en funció de la quantitat de diners prestada. Els mini crèdits solen tenir un període de devolució màxim de 30 dies, mentre que els crèdits normals solen oferir terminis d'amortització més amplis, que poden ser de diversos anys.

Hi ha un límit de crèdit? Sí, i estarà determinat per la teva situació econòmica i per la quantitat de diners que hagis sol·licitat prèviament i encara tinguis pendent de tornar. Els requisits per a l'obtenció del préstec seran més exigents com més gran sigui la quantitat de diners sol·licitada. En qualsevol cas, el normal en aquest tipus de crèdits és oferir facilitats, més que traves.

Quant em costa?

En el cas dels mini crèdits, solen tenir un tipus d'interès diari superior al dels crèdits normals, ja que per a la seva obtenció no és necessari complir amb tants requisits. El termini per tornar els diners no sol excedir els 30 dies. 

L'interès i els terminis de devolució en el cas dels crèdits de major quantia poden variar molt d'una entitat a una altra. Per això, és recomanable contrastar i comparar bé les condicions que ofereixen unes i unes altres. Hem de tenir en compte que existeixen unes comissions que solen anar associades a aquest tipus de crèdits: 

  • Comissió d'obertura: representa un percentatge del total dels diners que sol·licitem.
  • Comissió de cancel·lació: en els préstecs per quantitats elevades de diners s'inclou una comissió per avançar el pagament del préstec.
  • Interessos de demora: si no tornem els diners en el temps estipulat, es cobraran recàrrecs i interessos per demora.

Com aconseguir un préstec en 24 hores?

En general, per sol·licitar un préstec has de presentar documents com el DNI o NIF, un compte bancari i un justificant d'ingressos o nòmina. En la majoria dels casos no és necessari ni tan si més no un aval. La rapidesa de la gestió i el tipus de crèdit varia en funció del teu perfil com prestatari i de les teves necessitats. També de la teva vinculació contractual amb l'entitat.

Tenir una nòmina domiciliada no és condició indispensable per adquirir préstecs 24 hores, però ajuda molt a la seva concessió i a les condicions en què s'efectua, com per exemple, aconseguir un tipus d'interès més sota. La nòmina és una de les principals garanties que té el banc per assegurar-se que pots tornar els diners prestat. 

Et recomanem prestar molta atenció a les entitats de crèdit que ofereixen préstecs sense nòmina amb uns tipus d'interès molt per damunt de la mitjana del mercat.

Bàner Central Préstec Ràpid Bàner Central Préstec Ràpid
Vols un préstec?
Sol·licita-ho de manera ràpida i 100% en línia. Siguis o no client de BBVA.

Si necessites un préstec ràpid en línia, a BBVA t'oferim el nostre Préstec Ràpid Sense Documents, amb unes condicions molt competitives i amb total rapidesa a l'hora de sol·licitar-ho.

A més alguns dels nostres clients poden accedir a un Préstec Preconcedit Online, és a dir, amb les mateixes condicions d'un préstec tradicional però amb la rapidesa de concessió d'un préstec ràpid.

Una altra alternativa per accedir a crèdits de forma ràpida i en línia és adquirir una targeta de crèdit BBVA, amb què pots ajornar les teves compres i pagar-les en diverses quotes o fins i tot podràs traspassar efectiu de la teva targeta al teu compte, fins a l'import límit que tinguis concedit, i després tornar-ho en còmodes terminis juntament amb els interessos.

I si tens dubtes durant el procés de contractació dels nostres préstecs, posem a la teva disposició més informació addicional en bbva.es o en qualsevol de les nostres oficines.

CTA Préstec Ràpid CTA Préstec Ràpid
Préstecs - També podria interessar-te Préstecs - També podria interessar-te

També et podria interessar

  • T'expliquem com funciona una reunificació de deutes, a més dels seus avantatges i inconvenients.
  • Una de les garanties més grans que té el banc per assegurar-se la devolució del préstec és la nòmina.
  • T'expliquem en què consisteixen els crèdits a l'instant i com se'n pot aconseguir un.
Préstecs - Eines Préstecs - Eines

Eines de préstecs

  • Calcula les condicions de finançament del préstec que necessites amb el nostre simulador i en només 3 minuts.
  • T'ajudem a calcular les condicions de finançament del teu proper cotxe amb el nostre simulador de préstecs especialitzat.