Préstecs ràpids en línia: què són i com funcionen

T'expliquem com funciona aquest tipus de finançament en línia.
Quan es demana un préstec ràpid a un banc, el que s'està fent és una operació financera per la qual aquest banc posa a disposició de qui la sol·licita (el prestatari) una determinada quantitat de diners amb unes condicions estipulades relatives a terminis, quotes, interessos, etc. El prestatari adquireix així l'obligació de tornar aquest capital complint aquestes condicions negociades entre ambdós i recollides en un contracte.
Bàner Superior Préstec Ràpid Bàner Superior Préstec Ràpid
Préstec Ràpid Sense Documents
Si no ets client, pots sol·licitar de 3.000€ a 20.000€ de manera 100% en línia.

A diferència del crèdit, que es pot anar sol·licitant en funció de les necessitats de cada moment, en els préstecs ràpids en línia i els de qualsevol altre tipus, els diners es lliuren de cop per a una necessitat concreta. Per tant, té una durada prèviament determinada, i es cobren els interessos sobre el total dels diners prestats.

 

Si necessites un préstec ràpid en línia, i no ets client en a BBVA t'oferim el nostre Préstec Ràpid sense documents i sense necessitat d'obrir compte a BBVA.

Pots sol·licitar-ho a través de mòbil (m.bbva.es) o web (bbva.es). Tindràs la resposta a la teva sol·licitud en un termini aproximat de 8 hores feiners.

A més, podràs escollir si desitges domiciliar el teu préstec en un compte d'una altra entitat o obrir un compte en línia sense comissions a BBVA i domiciliar-ho aquí. Si obres el compte a BBVA i la teva sol·licitud de préstec és aprovada podràs rebre els diners a l'instant.

Si ja ets client, t'oferim el Préstec Personal BBVA, amb unes condicions molt competitives i amb total rapidesa a l'hora de sol·licitar-ho.

Com que es fa en línia, el procés per demanar un préstec és ràpid, senzill, i sense complicacions: sol·licita'l en el nostre web i emplena les dades de l'operació (import, finalitat, termini…), a més d'altres dades personals i econòmiques. Valida'l mitjançant un SMS i espera la confirmació, que es farà en un termini breu de temps.

Bàner Central Préstec Ràpid Bàner Central Préstec Ràpid
Vols un préstec?
Sol·licita-ho de manera ràpida i 100% en línia. Siguis o no client de BBVA.

Una altra alternativa per accedir a préstecs ràpids en línia és adquirir una targeta de crèdit BBVA, amb la qual podràs ajornar les teves compres i pagar-les en diverses quotes (amb interessos), o fins i tot podràs traspassar efectiu de la teva targeta al teu compte, fins a l'import límit que tinguis concedit, i després tornar-lo en còmodes terminis juntament amb els interessos.

I si tens dubtes durant el procés, posem a la teva disposició més informació addicional a bbva.es o en qualsevol de les nostres oficines.

CTA Préstec Ràpid CTA Préstec Ràpid
Préstecs - També podria interessar-te Préstecs - També podria interessar-te

També et podria interessar

  • T'expliquem com funciona una reunificació de deutes, a més dels seus avantatges i inconvenients.
  • Una de les garanties més grans que té el banc per assegurar-se la devolució del préstec és la nòmina.
  • T'expliquem en què consisteixen els crèdits a l'instant i com se'n pot aconseguir un.
Préstecs - Eines Préstecs - Eines

Eines de préstecs

  • Calcula les condicions de finançament del préstec que necessites amb el nostre simulador i en només 3 minuts.
  • T'ajudem a calcular les condicions de finançament del teu proper cotxe amb el nostre simulador de préstecs especialitzat.