Puc demanar un préstec ràpid sense aval?

Com obtenir el finançament que necessites sense haver de recórrer a una tercera persona.

Comptar amb un aval pot ajudar-te a l'hora de sol·licitar un préstec a una entitat bancària, encara que la decisió final dependrà d'uns altres factors, com la política de préstecs de l'entitat financera, la quantitat de diners sol·licitada o la solvència del prestatari. 

Estar en possessió d'un aval és sempre un senyal de confiança que augmenta moltes les probabilitats que el banc et concedeixi el préstec. Si no pagues el préstec, l'avalador haurà de fer-se càrrec del deute amb els seus béns presents i futurs. 

A través de l'aval, el banc obté la garantia addicional que es compliran les quotes de devolució estipulades en el contracte i que en cas que el client no pugui fer front als pagaments, els diners serà tornat a l'entitat financera per una altra via. Ara bé, si no es disposa d'avalador o d'un bé específic, per exemple, un habitatge, com pots accedir a un préstec ràpid sense aval bancari?

Bàner Superior Préstec Ràpid Bàner Superior Préstec Ràpid
Préstec Ràpid Sense Documents
Si no ets client, pots sol·licitar de 3.000€ a 20.000€ de manera 100% en línia.

Requisits per accedir a un préstecs ràpid sense aval

El banc necessita comprovar la solvència del prestatari per recuperar els diners prestat i per cobrar els interessos. Per assegurar-se que compleixes amb les obligacions econòmiques adquirides, l'entitat financera et demana que compleixis amb els següents requisits: 

  • Ser major d'edat: aquest requisit pot no complir-se en alguns casos molt puntuals i excepcionals. 
  • Tenir solvència: ingressos superiors a les obligacions adquirides amb el banc pel sol·licitant del préstec. 
  • Ingressos estables: ingressos garantits en la mesura del possible. 
  • No tenir crèdits oberts amb unes altres entitats: la concessió d'un préstec ràpid serà més fàcil en aquest cas.

A quin tipus de préstecs puc accedir sense aval?

Els préstecs es poden classificar en dos grans categories: personals i hipotecaris. En general, les entitats bancàries concedeixen amb més facilitat un préstec personal que un hipotecari i no demanen una garantia específica, com un habitatge, encara que hauràs de respondre del pagament del crèdit amb els béns presents i futurs. 

Els préstecs personals estan destinats a atendre necessitats específiques que sorgeixen en un moment determinat. Els més coneguts són els préstecs al consum, per finançar béns de consum durador com un cotxe, una moto o un moble. També es troben aquells de la qual concessió es fa de forma ràpida i amb menys paperassa. 

Abans de sol·licitar el préstec, et recomanem que t'asseguris quina quantitat de diners pots sol·licitar, l'interès que t'aplicaran per prestar-te els diners, les comissions, el termini o període de temps acordat per tornar el préstec i l'import de les quotes periòdiques.

Bàner Central Préstec Ràpid Bàner Central Préstec Ràpid
Vols un préstec?
Sol·licita-ho de manera ràpida i 100% en línia. Siguis o no client de BBVA.

Si no ets client de BBVA, disposes del Préstec Ràpid sense Documents, el qual pots tramitar sense fer-te client, de manera 100% en línia i rebre resposta en 8 hores feiners. Sol·licita fins a 20.000€, per retornar en un termini màxim de 96 mesos, sense aportar documents. Accedeix a la nostra calculadora de préstecs per conèixer la teva quota mensual que et correspon i els interessos a abonar per ell. 

Si ets client de BBVA, pots accedir als préstecs ràpids (mínim 1.500€) a través de bbva.es, l'app de BBVA o des de qualsevol dels nostres caixers. A més, alguns dels nostres clients poden accedir a un Préstec Preconcedit En línia, adaptat i personalitzat en funció de cada client que el sol·liciti. 

A BBVA pots consultar tota la informació relativa a les seves ofertes de préstec i provar el simulador.

CTA Préstec Ràpid CTA Préstec Ràpid
Préstecs - També podria interessar-te Préstecs - També podria interessar-te

També et podria interessar

  • T'expliquem com funciona una reunificació de deutes, a més dels seus avantatges i inconvenients.
  • Una de les garanties més grans que té el banc per assegurar-se la devolució del préstec és la nòmina.
  • T'expliquem en què consisteixen els crèdits a l'instant i com se'n pot aconseguir un.
Préstecs - Eines Préstecs - Eines

Eines de préstecs

  • Calcula les condicions de finançament del préstec que necessites amb el nostre simulador i en només 3 minuts.
  • T'ajudem a calcular les condicions de finançament del teu proper cotxe amb el nostre simulador de préstecs especialitzat.